Interaktivni dodatki:






Datum: 7. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Bližnjica do ravnega trebuha

Če vas moti prevelik trebuh in bi se ga radi znebili brez napora, potem poskusite narediti to ...

Velik trebuh je najpogosteje posledica sedečega dela in zdi se, da je telovadba edini način, da se ga znebimo. To je seveda res, a lahko poskusite še s tem preprostim receptom, ki izredno hitro topi maščobe okrog trebuha. Če bi ta nasvet kombinirali še s telovadbo, potem uspeh na kratek rok zagotovo ne bo izostal.

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva. Nikar se mu ne izmikajte. Pri tem nasvetu je namreč ključnega pomena. Ko so leta 2008 v ZDA naredili obsežno raziskavo, so ugotovili, da so jajca izredno koristna, ko gre za topljenje maščob okrog trebuha. Zato poskrbite, da boste zaužili zajtrk bogat s proteini, ki bas bodo držali site vse do poznega kosila.

Če se odločite za to vrsto hujšanje, potem boste morali vztrajati vsaj 5 dni.

Zjutraj si pripravite tri trdo kuhana jajca. Narežite jih na četrtine in izdatno potresite s sveže nasekljanim peteršiljem. Peteršilj namreč deluje kot diuretik, kar pomeni, da preprečuje zastajanje vode v telesu in poskrbi, da bodo maščobe čim prej šle iz telesa. Upoštevajte, da ima eno jajce samo 326 J (78 kalorij), kar je za obrok, ki vas bo tako dolgo držal site, izredno malo.

Zelo pomembno je, da približno 2 do 3 ure po zajtrku z jajci in peteršiljem obvezno pojeste eno jabolko. Jabolko pojejte tudi, če ne boste čutili nobene lakote. S tem boste naredili dve koristi. Občutek sitosti se vam bo podaljšal še za uro ali dve, kar pomeni, da pri kosilu ne boste lačni in boste pojedli manj. Druga korist pa je, da se boste obvarovali pred slanimi, kratkočasnimi prigrizki ... In še: jabolko ima samo 334 J (80 kalorij).

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani