Interaktivni dodatki:


Ruski predsednik Vladimir Putin s skrivnostnim napitkom v beli termovki, ki podaljšuje življenje. Kaj res?!
Ruski predsednik Vladimir Putin s skrivnostnim napitkom v beli termovki, ki podaljšuje življenje. Kaj res?!



Datum: 4. MAR 22 - ZANIMIVOSTI

Kaj skriva Putin v beli termovki?

Gotovo ste že kdaj videli, da ima ruski predsednik Putin pogosto s sabo belo termovko v njej pa ... Hm ...

Bela termovka je bila več let strogo varovana skrivnost. Predvsem vsebina v njej. Nedavno pa je kar Putin sam razkril, kaj je v njej: zeliščni čaj iz gore Altaja.

Gora Altaja se nahaja na križišču mej Mongolije, Kazahstana, Kitajske in Rusije. Zanimivo je, da tej gori v vseh državah pravijo "zelena lekarna države", Putin pa tja, še zlasti poleti, rad pelje svoje prijatelje na počitnice v naravi.

Znanstveniki vedo povedati, da je to neobičajno mesto polno redkih endemičnih zdravilnih rastlin, kar naj bi bil rezultat bogastva biološko aktivnih snovi in vitaminov, čaj pa naj bi bil čistilec, razstrupljevalec, vsebuje pa ogromno antioksidantov. Redno pitje tega čaja naj bi zdravilo veliko bolezni, deloval pa naj bi kot čaj, ki podaljšuje življenje.

Ali je to res, ni mogoče oceniti, dejstvo pa je, da je pravi Altajski čaj sestavljen iz 24 zelišč, kot so kamilica, sibirski bor, brusnice, korenine cesarske rastline, sladki koren in druge. Celoten recept je seveda varovana skrivnost tudi zato, ker se bojijo velikega navala, če bi se izkazalo, da ti napitki učinkujejo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani