Interaktivni dodatki:






Datum: 29. APR 23 - DOBRO JE VEDETI

Sok treh živil zmanjšuje lakoto in ...

Sok iz teh treh sestavin dela čudeže. Še posebej, ko vidite, da ne gre samo za sadje!

Ta sok je izjemen, še posebej, ker ga lahko pijemo kadarkoli in po njem ne boste nikdar lačni. Zato je ta sok še posebej priporočljivo piti zvečer. Seveda, če vas muči nočno ropanje hladilnika.

Sestavine:

  • sveže stisnjen sok ene grenivke
  • 2 žlici jabolčnega kisa
  • 1 žlica medu
Priprava:

Vse sestavine dobro premešajte tako, da se bodo vse povezale med sabo. Zlasti zaradi medu boste morali dlje časa mešati, a je pomembno.

Nasvet tudi pravi, da lahko grenivko zamenjate s pomaranči, vendar je prav grenčina tiste, ki vam pobere apetit. Po drugi strani pa je napitek iz pomaranč bolj piten, okusnejši in tudi koristen, saj imajo pomaranče tudi veliko hranilnih snovi in nizek glikemični indeks.

Poleg tega, da napitek z grenivko zmanjšuje apetit, tudi topi maščobe in nekateri po po vsakem obroku popijejo pripravljen napitek. Ne samo, da do naslednjič ne boste lačni, izgubili boste tudi nekaj kilogramov (seveda le, če jih boste med tem tudi porabili - če boste samo sedeli na kavču pred televizorjem, ne bo nič!), najpomembneje pa je, da bodo vaši obroku bistveno manjši. Manj boste pojedli, kar več ne bo šlo, to pa pomeni, da se tudi redili ne boste.

Poskusite!

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani