Interaktivni dodatki:






Datum: 15. JUN 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

S čim so včasih zdravili težke bolezni?

S tem napitkom so že v starih časih zdravili težke bolezni, mi pa smo nanj pozabili, čeprav je dokazano, da zdravi tudi raka.

Rdeča pesa ima med zelenjavo prav poseben status, ker ima, tako kot korenček, prav poseben sladkoben okus. Še posebej to velja za mlado peso, ki ima izjemen okus in prav tak vpliv na telo.

Napitek, ki vam ga tokrat predstavljamo, vas bo napolnil z energijo, okrepil imunski sistem, očisti kri, dokazano pomaga v boju proti rakavim celicam, deluje proti depresiji, utrujenosti, poleg tega pa je še prijetnega okusa. V tem času je to najbolj zdrav, svež in naravni napitek. Sezona rdeče pese je namreč od konca junija pa vse do konca oktobra.

Sestavine:

  • 1 skodelica na kocke narezane rdeče pese
  • 4 velike žlice medu
  • 2 pomaranči
  • 1/2 skodelice na kolobarje narezanega korenčka
  • 1 limona
Priprava:

Obstajata dve metodi priprave. Če ste uporabite bio pomaranče in limone in jih dobro operete, ju uporabite skupaj z lupino. Sicer ju olupite, vendar vedite, da je 40 odstotkov hranljivih snovi tik pod lupino. Vse sestavite dobro zmiksajte, priporočamo vsaj 2 do 3 minute, da dobite homogeno, tekočo mešanico. Sok nalijte v steklenico (poskusite se izogibati kovinskim stvarem, ker pospešujejo oksidacijo). Tak sok shranite v hladilnik in pijte na tešče vsako jutro po 1 dcl.

Že prvi dan se boste bolje počutili, pa tudi zdravje bo boljše.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rdeča pesa
 
korenček
 
pomaranča
 
med
 
limona
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani