Interaktivni dodatki:


Datum: 12. JUN 24 - DOBRO JE VEDETI

Napitek, ki zdravi 100 bolezni

Naslednji recept se bere kot znanstvena fantastika: če ste že obupali v iskanju zdravila za vse bolezni, ste ga pravkar našli!

Naj se sliši še tako nenavadno, a česen ima tako veliko zdravilnih lastnosti, da bi mu morali reči tudi najbolj vsestransko zdravilo na svetu. Ob tem seveda ni dovolj, da ga daste v solato, omake in še kam (povsod ga je tako malo, zgolj za okus, da njegove zdravilne vrline komaj pridejo na plano), pač pa brez tinkture ne bo šlo.

Kako pripraviti čudežni česnov napitek?

Najprej, zakaj je čudežni? Zato, ker odstranjuje preveč soli iz telesa, zakisanost, izboljšuje delovno sposobnost, čisti kri, krepi imunski sistem, krepi ožilje, topi maščobe, izboljšuje metabolizem, pomaga pri ženskih boleznih, pri vnetjih vseh vrst ... Seznam je res zelo dolg, najboljše pri tem pa je, da ni potrebne nobene kemije, ker si česnovo tinkturo lahko pripravite sami.

Vzemite 12 strokov česna in ga olupite. Dajte jih v vrč in prelijte s pol litra rdečega vina. Vrč postavite na okensko polico, ki ima največ sonca, in ga prepustite naravi za dva tedna. Vsak dan mešanico dva- do tri-krat premešajte, česen malo pomečkajte, na koncu pa vse skupaj precedite in prelijte v temno steklenico, ki jo hranite v temnem prostoru.

Napitek pijte po žlicah (dve do tri na dan sta povsem dovolj). Če si boste napitek pripravili sedaj in ga boste začeli uživati septembra, boste do jeseni tako izboljšali svoj imunski sistem, da vam skoraj zagotovo nobena gripa, prehlad,ali kakšna druga zimska nadloga ne boste prišla do živega.

Česnova tinktura je zelo primerna tudi za otroke.Napitek, ki zdravi 100 bolezni
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
česen
 
zdravilo
 
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani