Interaktivni dodatki:


Datum: 30. APR 22 - DOBRO JE VEDETI

Po prenajedanju: napitek, ki izloči maščobe

Popijte to mešanico pred obrokom, pa boste največ naredili za svoj organizem in postavo. Poskusite !!!

Razlikujemo dober holesterol HDL in slab LDL. Povišane vrednosti slabega prizadenejo predvsem srce in ožilje. K sreči pa je nevarni holesterol mogoče kontrolirati s pametno izbiro hrane.

Grenivka je absolutni zmagovalec c boju proti slabemu holesterolu. Ima visoke vrednosti vitamina C in vsebuje veliko pektina, ki v kombinaciji z vitaminom C znižuje holesterol in ščiti ožilje pred zamašitvijo.

Takoj za grenivko je na drugem mestu lestvice največjih sovražnikov holesterola zelena. Dovolj je že, če na dan pojeste dve stebli zelene in holesterol se vam bo zmanjšal za več kot 30 %.

Na seznamu proti holesterolu najdemo še peteršilj, limone in ingver. Če pa vse to zmešamo v skupen napitek, dobimo izredno močan in predvsem koristen napitek.

Sestavine:

  • 1 grenivka
  • 2 stebla zelene
  • šopek peteršilja
  • 1/2 limone narezane na kocke (skupaj z lupino!)
  • 4 rezine ingverja
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in tako dolgo mešajte, da dobite gost in homogen napitek.

To pijte vsakič pred obrokom, kajti samo takrat, ko bodo sestavine prispele prve v želodec bodo imele tudi prednost pri presnovi. Poleg tega bo telo samo v tem primeru absorbiralo snovi, ki jih potrebuje.

Potem počakajte 10 minut ...

... in nadaljujte z obrokom. Boste videli, da boste veliko prej siti.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani