Interaktivni dodatki:


Datum: 17. APR 22 - ZANIMIVOSTI

Igralka, ki je izgubila 30 kilogramov

Zgodba Rebel Wilson ni v ničemer posebna. Je le hvalospev vztrajnosti in natančnemu programu.

Rebel Wilson se je odločila, da se ji ne bodo več posmehovali. Zaradi viškov kilogramov je bila večkrat tarča posmeha. Obiskala je osebnega trenerja Gannarja Petersona, ki med drugim skrbi tudi za videz Jennifer Lopez in Kim Kardashian. Na prvem sestanku je ni prav z ničemer razveselil, napovedal ji je le trdo garanje in dolgo pot.

Ne boste verjeli, Peterson je bil pred lati edini, ki je v igralki videl prepoznal potencial, da ji lahko uspe. Vsi drugi so ji svetovali diete odrekanja, rezultatov pa nobenih.

Wilsonova, ki jo poznamo iz filma, kot Debela Amy, se spominja začetkov.

Začela je s treningi enkrat na teden. To sploh niso bili treningi. Bili so le lahko poigravanje na telovadnih orodjih. Največja sprememba je bila, da je iz svojega jedilnika črtala sladkor, alkohol in nezdravo hrano.

Uvajalno obdobje je trajalo tako dolgo, dokler Wilsonova en teden ni prihajala točno na treninge. Pravi, da je trajalo skoraj 3 mesce, da je uskladila vse svoje urnike. Na začetku se ji je to zdelo nemogoče, a je vendarle uspela priti vsak dan ob 8. uri v telovadnico, s prvimi sestanki pa je začela šele ob devetih.

Tudi spat je hodila že ob 11. uri.

Natančen in enakomeren ritem spanja, prehranjevanja in življenja, je po mnenju trenerja Petersona najpomembnejši dejavnik resne shujševalne diete.

Ko je Wilsonova premagala prvo stopnjo, je začela stopnjevati intenzivnost. Pa tudi ne prav zelo. Pravi, da je morala vsak dan opraviti dva sprehoda po 20 minut, pred sprehodom pa je šla vsakič v telovadnico in opravila 20 minut vaj.

Seveda je ves čas kontrolirala svoje obroke in tako se je navadila jesti po 5 obrokov na dan. Malo, pa to kvalitetno.

Precej strogega tempa se je držala 2 leti. Vsak dan isto, po vnaprej določenem urniku. Rezultat ni bil samo manj kilogramov, pač pa tudi trdnejše fizično in duhovno zdravje, brez stresa, nervoze ... Vsi okoli nje so vedeli, da je sredi pomembnega eksperimenta in je niso vabili na zabave polne razvrata, alkohola in uživaštva. Ves čas se je Rebel Wilson skrivala pred mediji.

Po dveh letih smo lahko videli spremenjeno Rebel.

Pomagala ji ni nobena dieta, čeprav je spremenila prehranske navade. Ni bila na nobeni operaciji, je pa popolnoma spremenila življenjski slog. Najpomembnejše je, da je spremenila tudi okolje, ki je ne izziva s slabimi razvadami.

Ko so tuji novinarji vprašali Rabel, kdaj bo končala s shujševalno dieto, je odgovorila: "Nikdar."Igralka, ki je izgubila 30 kilogramov
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani