Interaktivni dodatki:


Datum: 7. NOV 21 - ZANIMIVOSTI

TikTok recept, ki je obnorel svet

Recepti iz TikToka redko dvignejo toliko prahu, a tokratni recept je recept za običajne testenine s sirom, mlekom in ... rozinami! Preverite, kaj tako nenavadnega je v tem ...

Viralni recepti običajno ne prihajajo iz TikToka, ker se tam zadržujejo povsem drugačni uporabniki. A tokratni recept je že prvi dan navdušil milijone po celem svetu, zdaj pa predvsem privablja radovedneže, ker testenine z rozinami niso prav pogosto na naših jedilnikih.

Dejstvo je, da slano-sladke kombinacije vedno navdušijo tudi najbolj zahtevne gurmane, a kombinacija rozin in sira je videti, kot da tega ni niše še probal. Da pa je stvar še toliko bolj nenavadna, se je zgodba začela v Gruziji, kjer pravijo, da tako dobrih testenin ne pripravljajo nikjer na svetu.

Testenine z rozinami? Groza!

Ko se je posnetek priprave prvič pojavil na Twitterju, je nekdo zapisal: "Rozine! Gnusno! Kličem policijo. Tega ne morem gledati!"

Priprava gre tako ...

V pekač dajte čedar sir, malo makaronov, dolijte nekaj mleka in nasekljano mocarelo. Vse skupaj dajte v pečico in specite do polovice.

Nato po pekaču raztrosite rozine, dodajte še malo sira, vse skupaj dobro premešajte in specite do konca (da nastane hrustljava skorja).

Sami se prepričajte, kako všeč vam je ta kombinacija. Več kot milijon ljudi po celem svetu je navdušenih.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani