Interaktivni dodatki:






Datum: 5. APR 22 - DOBRO JE VEDETI

Kaj barva nohtov pove o vas

Barvanje nohtov je eden najlažjih načinov izražanja. Lahko nohte pobarvamo in barvo lahko enostavno odstranimo. A le redki vedo, da je barva močno povezana z našim razpoloženjem ...

Barva in odtenki nohtov na rokah (in tudi nogah) razkriva veliko o našem razpoloženju. Predstavljamo vam nekaj barv, ki so najbolj izraziti.

Rdeča
Rdeči nohti kažejo vašo strast, lahko tudi agresijo, vsekakor pa zelo čustvene reakcije. Gre za drzno barvo, ki razkriva samozavest in prevlado. Tista, ki nosi to barvo, se ne boji pogledov, ki jih rdeči nohti gotovo pritegnejo, hkrati pa so tudi znak glamurja in želje po visoki družbi.

Roza
Roza nohti oddajajo žensko vibracijo, predstavljajo pa lahkoten in zabaven karakter. Razkrivajo tudi intuitiven karakter usklajen z družbenimi normami. Hkrati pa roza barva pomeni tudi ambicioznost na delu in zavzeto delovno vnemo.

Oranžna
Oranžna je barva topline, povezana z viškom energije, ki razkriva navdušenje in ustvarjalnost. Tisti, ki nosi oranžne nohte, je vseeno, kaj si drugi mislijo o njih, pomembno je, da se sami dobro zabavajo. Vsekakor pa se za to barvo skriva drzen in impulziven karakter.

Vijolična
Če so vam všeč vijolični nohti, potem se za tem skriva domiseln in ustvarjalen karakter. Ta barva kaže na močno plemenitost v karakterju, zaupljivost in individualnost. Hkrati ta barva odkriva tudi skrivnostnost in čutnost osebe.

Modra
Modra je povezana z umirjenostjo in modrostjo. Svetlejši odtenki pomenijo zabavo in vznemirljivost, temnejši pa zrelo auro, mladost, prijaznost, odprtost.

Črna
Črni nohti kažejo na uporništvo in tudi kreativnost. To barvo nosijo avtoritativne in resne osebe, ki so včasih lahko tudi drzne. Črni nohti so izrazito posebni in niso primerni za vsako.

Neonske barve
Razkrivajo vaš neustrašen karakter, močno energičen in živahen. Lastniki takih nohtov so radi v središču pozornosti, to velja tudi za pogovor z neznanci. Razkrivajo izrazito ustvarjalen karakter, ki mu je vseeno, kako se barva ujema z obleko, ambientom ...

Kožna barva
Če svoje nohte barvate samo z lakom in kožno barvo, to pomeni, da ste brezskrbni, zelo pomembne pa so vam lepo negovane roke. Ker barva ne izstopa, so brezbarvni nohti videti elegantni, pomenijo pa neposredno in varno osebo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani