Interaktivni dodatki:






Datum: 2. APR 22 - ZANIMIVOSTI

Sanjska shujševalka: hujšajte med spanjem

Sanjska dieta je končno postala realnost - shujšajte do 5 kilogramov na teden.

Dejstvo je, da telo tudi med spanjem porablja kalorij. Če znate telo pravilno obremeniti, lahko med spanjem tudi hujšate. Znano je namreč, da imajo nekateri izdelki negativne kalorij, kar ne pomeni, da so tudi dejansko brez energije, pač pa, da telo za njihovo presnovo potroši več energije, kot jih imajo živila.

Bistvo hujšanja med spanjem je, da pred spancem pospešite metabolizem, ki bo čez noč delal namesto vas. Zaradi tega ne boste prikrajšani spanca, če le poznate recept, ki pospeši metabolizem, hkrati pa ne povzroči krčev in napihnjenosti.

Več o hrani z negativno energijsko vrednostjo si lahko preberite v prispevku 53 živil za katere velja "več jeste, bolj hujšate", jeste pa jih tako, da jih ne kombinirate z ničemer drugim, le z zelenim čajem. Če se odločite jesti špinačo, si naredite smoothie, ki ga lahko razredčite le z zelenim čajem in žličko medu za okus. Fižol jejte zgolj kuhanega, brez zabele, soli in drugih začimb. Na vse to lahko spijete kolikor želite zelenega čaja.

Pomembno pri nočnem hujšanju je še to, da naslednje jutro na tešče spijete med 3 in 5 dcl čaja, potem pa vsaj 20 minut ne jeste ničesar.

Pri hujšanju ponoči pomaga, če imate ves čas zelo tiho ambientalno glasbo, pa tudi spanja v čisti temi vam ne priporočamo, ker to vpliva na delovanje epifize, majhne endokrine žleze, ki leži v zadnjem delu velikih možganov in vpliva na dnevne in sezonske cikle.

Še to ... Shujševalna dieta med spanjem največ maščob stopi v okolici trebuha.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani