Interaktivni dodatki:






Datum: 30. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Recept za alkalno vodo, ki uničuje težke bolezni

Alkalna voda je zelo pomembna za zdravje in nikar si ne mislite, da jo lahko nadomestite z vodo iz pipe.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je voda iz pipe sestavljena mešanica klora, antibiotikov, hormonov in drugih kovin. Že res, da taka voda dobi oznako "neoporečna", vendar pa vse te stvari ostajajo v vašem organizmu. Voda z vsemi temi primesmi čez čas oslabi imunski sistem in lahko povzroči celo vrsto drugih bolezni. Zato tudi voda lahko pripomore k zakisanosti telesa, kar se čuti kot pomanjkanje energije, utrujenost, prebavne težave, spremembe v telesni teži in cel kup drugih stranskih učinkov.

Znano je, da je že nemški zdravnik dr. Otto Warburg že leta 1931, ko je prejel Nobelovo nagrado, ugotovil, da 95 odstotkov vseh rakavih celic nastane v kislem okolju. Dokazal je, da rakave celice v okolju, kjer je pH 7,36 ali več ne preživijo. Pa ne samo to! Dr. Warburg je dokazal tudi povezavo med zakisanostjo in osteoporozo, sladkorno boleznijo, boleznimi srca in drugih kroničnih bolezni.

Kaj narediti?

Voda je pri vsakem zdravljenju zelo pomembna. Naredite si svojo, alkalno vodo. Zanjo potrebujete naslednje sestavine:

  • 1 limona
  • 1/2 sveže kumare
  • 1/4 korenine ingverja
  • 1/2 skodelice metinih listov
  • 2 litra prekuhane vode
Priprava:

Ingver naribajte, kumaro in limono operite in narežite na čim tanjše kolobarje (uporabite bio limone, ki jih kljub ekološki pridelavi res temeljito operite), dodajte še liste mete, čez vse to pa zlijte 2 litra mlačne prekuhane vode. Tako mešanico pustite stati 2 do 3 dni, potem pa pijte po 2 do 3 kozarca na dan. Začnite zjutraj, na tešče.

Kot so pokazale raziskave, deluje ta napitek izredno alkalno, deluje kot močno razkužilo, deluje antibakterijsko, odpravlja slab zadah in ima še 22 drugih lastnosti proti raku.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani