Interaktivni dodatki:






Datum: 17. JUL 23 - DOBRO JE VEDETI

Mešanica dveh sestavin, ki topi maščobe brez napora

Pravijo, da si v maščobah okrog trebuha telo dela zaloge energije za hude čase. Verjamete v to?

Telo shranjuje energijo na različne načine, eden med njimi pa so maščobne obloge okrog trebuha. Kako se jih znebiti, da telo ne bo preveč v šoku zaradi zmanjšanja energijskih zalog? V prvi vrsti organizem ne sme biti pod stresom, počutiti se mora varno in sproščeno, pa bodo kilogrami izginili sami od sebe.

Sprostiti telo, da bo začelo trošiti nakopičeno energijo, ni težko. Težji del zgodbe je stres. Ker pa smo ravno v času dopusta, ko bi se naša stresna obremenjenost morala občutno zmanjšati, vam ponujamo v preizkus recept s samo dvema sestavinama in neverjetnim učinkom.

Zapomnite si: Deluje samo, ko niste pod stresom!

Sestavine:

  • 100 gramov lanenih semen
  • 10 gramov nageljnovih žbic
Priprava:

Z mlinčkom za zrna (lahko uporabite tudi mlinček za kavo) zmeljite vsako sestavino posebej. Najprej lanena semena, potem žbice. Moko, ki jo dobite, zmešajte in shranite na temen in hladen prostor.

Vsako jutro v kozarec natočite mlačno vodo, dodajte 2 žlici te mešanice, premešajte in popijte. To počnite 3 dni, potem pa naredite 3 dni premora, ko postopek ponovite. Rezultate čiščenja boste hitro opazili.

Poleg tega, da ima ta mešanica veliko vitaminov in mineralov, boste popolnoma izgubili apetit. Prav tako vas ne bodo mučili nenadni napadi po sladkem, kislem, po hrani na splošno. Telo se bo v teh dneh prečistilo in odpravilo večino notranjih zajedavcev (pogosto so črevesni zajedavci razlog za veliko težav z zdravjem, počutjem, pa tudi videzom. Najpomembnejša lastnost te mešanice pa je, da pomirja in topi maščobo. Deluje tako, kot bi pritisnili na tipko za splakovanje.

Hujšali boste hitro in učinkovito.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
lanena semena
 
nageljneve žbice
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani