Interaktivni dodatki:






Datum: 30. APR 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Mešanica, ki topi trebušno maščobo

Moški in ženske se drugače redimo, a maščoba okoli trebuha je skupna vsem. S to mešanico lahko tudi do 5-krat bolj učinkovito hujšate v trebuh

Maščobe okoli trebuha so najpogostejša nadloga, ki bi se je vsak rad znebil. Žal pa je veliko razlogov, zakaj se maščoba nabira prav v predelu trebuha, hkrati pa je to znak, da se v telesu zadržuje tekočina, ki se večinoma kopiči v predelu trebuha, to pa pomeni, da se v telesu zadržujejo tudi strupi in ostale neželene snovi.

Mešanica, ki si jo lahko pripravimo za cel mesec naprej, pomaga uravnati prebavo, poskrbi za odvajanje tekočine, zato je potrebno veliko piti, zmanjšuje apetit, pospešuje izgorevanje maščob, poleg tega pa je bogata z minerali, antioksidanti in drugimi snovmi, ki zdravilno delujejo na naš organizem.

A glavna lastnost te mešanice je, da skrči želodec in tako boste čez dan manj lačni. In tudi pojedli boste manj.

Sestavine:

  • 1 žlica naribane in posušene regratove korenine
  • 5 listov nasekljane sveže mete
  • 2 žlici medu
  • 1 žlica naribanega ingverja
  • 1 žlica cimeta v prahu
Priprava:

To so sestavine za približno en dan. Vse sestavine dobro premešajte v stekleni, ali plastični posodi (izogibajte se kovinskih žlic in posode). Mešanico pustite stati na temnem in hladnem prostoru.

Da bi pospešili topljenje maščob, vzemite dve žlici te mešanice in ju dajte v skodelico vode. Vse skupaj segrevajte, dokler pripravek ne zavre, nato ga odstavite. Počakajte 10 minut in popijte.

Tisti dan, ko boste to naredili, popijte tri take skodelice: po zajtrku, po kosilu in tik pred spanjem.

Naslednji dan naredite premor in postopek ponovite čez dva dni. Idealno je, da to pijete vsaj 3-krat ne teden, rezultate pa boste občutili že po prvi skodelici.

Ker ta pripravek pijete po jedi, boste hitro občutili, kako se vam bo popravila prebava, pa tudi občutek tesnobe v želodcu bo izginil.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani