Interaktivni dodatki:






Datum: 17. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Kaj narediti, če pojeste preveč težke in mastne hrane

Težka in mastna hrana lahko obleži v želodcu in povzroča občutek tesnobe. Ponujamo recept, kako se tega znebiti.

Težka hrana povzroča tesnobo v želodcu, kar lahko traja tudi več dni, bistveno pri tem pa je, da lahko take stvari zmotijo vašo prebavo. Recept, ki vam ga tokrat ponujamo, bo poskrbel, da se bodo maščobe v želodcu hitreje razkrojile in čim hitreje zapustile telo.

Potrebujete:

  • 20 g zelene
  • 5 bio limon
  • 1 liter vode
Priprava:

Zeleno narežite na drobne koščke in jo dajte v liter vode. Oboje kuhajte na majhnem ognju približno 20 minut, potem pa počakajte, da se ohladi na sobno temperaturo. Šele nato dodajte sok 5 limon, lahko tudi še malo naribane limonine lupine in počakajte še 5 minut.

Nato vse skupaj precedite v steklenico (plastika ali kovina nista priporočljivi) in pijte po 1 dcl vsake 2 uri, vendar ne več kot 3-krat na dan.

Preostanek napitka lahko hranite v hladilniku.

Kuhana zelena vam bo dala energije, hkrati pa pospešila prebavo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani