Interaktivni dodatki:






Datum: 23. JUL 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kokosovo olje in soda proti raku

Zgodba Kyneret Azizo je presenetila cel svet. Odkrila je izjemno preprosto in učinkovito naravno kombinacijo za boj proti kožnemu raku

Kyneret Azizo živi v Torontu v Kanadi. Ko je njena mama bila že tretjič na operaciji za kožnim rakom (vsakič se ji je pojavil drugje), sta sklenili preizkusiti Azizino nenavadno kombinacijo kokosovega olja in sode bikarbone. Kyneret Azizo je namreč poznana kanadska pisateljica in predavateljica, njeno področje pa je prav področje zdrave prehrane in naravnih receptov.

Azizova je razvila izhajala iz predpostavke, da imata kokos in soda, kadar sta skupaj, močne čistilne lastnosti. Po njenih besedah, dobesedno odplakneta rakaste celice iz telesa. Poleg tega je kokos znan kot dober regenerator celic, deluje pa tudi kot antibiotik in celi rane. Zelo pomembno vlogo ima seveda tudi soda, ki ustvari izredno močno alkalno okolje, kar še dodatno uničuje tumorje in rakave celice.


38 dni je svoji mami pripravljala mešanico obojega, kako se je stvar razvijala, pa si lahko ogledate na gornjih slikah.

Azizova pravi, da je ta recept dobro uporabiti takoj, ko zaznate spremembe na koži. Vsak dan si na obolelo mesto polagajte bombažne obkladke namazano z oljem in sodo.

Še to: če boste preizkusili ta nasvet, naj bo soda bikarbona brez aluminija in pecilni prašek niti približno ni enako sodi.



Kokosovo olje in soda proti raku
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
kožni rak
 
kokos
 
soda bikarbona
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani