Interaktivni dodatki:






Datum: 22. JUL 22 - ZANIMIVOSTI

7 nasvetov, kako izboljšati okus sperme

Okus sperme je močno odvisen od zaužite hrane, s preprostimi potezami pa lahko ta okus precej popravite. Če veste kako, na bolje ...

90 % sperme sestavlja semenska tekočina, ki vsebuje veliko fruktoze, proteinov, mineralov in različnih hranil. Samo 1 % je semenske tekočine. Sperma je znanstveno povsem nevtralna in ima pH faktor 7, dejansko pa je rahlo kiselkastega okusa in močno odvisna o zaužite hrane. Držite se spodnjih nasvetov, pa bo vaše življenje tudi po tej plati slajše.

1. Alkohol, kofein, nikotin povzročajo okus po postanem, kislem, še najbolj podobno je okusu, ki vam ostane po bruhanju. Ogabno torej. Od svojega partnerja zahtevajte, da obvezno črta te substance iz jedilnika vsaj 12 do 24 ur pred "obredom".

2. Liter, ali dva vode očisti telo strupov. Očistijo se tudi sečni kanali. Pitje veliko tekočine je zelo priporočljive predvsem za moške, ki imajo težave s prostato, poleg tega pa voda nevtralizira okuse.

3. Jejte veliko sadja. Med najbolj izrazite okuse sodijo (našteti so po vrstnem redu jakosti sledov okusov): ananas, papaja, borovnice, melone, mango, jabolka, grozdje. Našteto sadje doda spermi sladek okus in zakrije grenkobo.

4. Jejte veliko zelenjave. Zelenjava sicer nima značilne sladkobe, ima pa svežino. Zanimivi okusi so po kumaricah, bučkah, papriki, malo manj pri solati in paradižniku, izogibajte pa se zelju, cvetači, brokoliju, repi, redkvi (rdeči in črni). Prav zato ni res, da je sperma vegetarijancev boljša.

5. Izogibajte se rdečega mesa, mleka in mlečnih izdelkov, ker puščajo neprijeten slan okus. Veliko boljša je perutnina (belo piščančje meso, puran).

6. Klorofil je vaš zaveznik.Peteršilj, zelena, tudi špinača in vse vrste začimb (melisa, timijan, origano) puščajo zelo prijeten sladek okus. V skupino zaželenih sodijo tudi cimet, meta, limonina lupina.

7. Izogibajte se hitre in pripravljene hrane, ki je običajno obremenjena s kemikalijami in konzervansi. Taka vrsta hrane ni dobra za zdravje, zato tudi za tako občutljivo snov, kot je semenska tekočina, ne more biti.

In še, da ne boste mislili, da je to drugorazredna tema: vpliv hrane na kakovost sperme že več let proučuje Sacha Tarkovsky, ki je avtor več kot 800 strokovnih člankov iz področja medicine, živi in dela v Londonu, drugače pa je finančni svetovalec za pare, ki imajo težave pri načrtovanju družine. Gornji nasveti so samo drobec s katerimi si lahko popestrite vsakdan.

Ali pa vsaj kak večer v tednu ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Sacha Tarkovsky
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani