5 nasvetov za hujšanje brez odrekanj

Interaktivni dodatki:


Datum: 26. APR 18 - ZANIMIVOSTI

5 nasvetov za hujšanje brez odrekanj

Če se boste držali teh preprostih nasvetov, bo vaše hujšanje enostavnejše in učinkovitejše ...

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, zato je pomembno, da se držite nekaj preprostih pravil, ki pospešujejo prebavo in povečujejo absorpcijo hranljivih snovi. Tako bo telo dobilo energijo in začelo trošiti maščobne obloge.

1. Pojejte vsaj 8 gramov vlaknin
Za zajtrk jejte hrano, ki je počasi prebavljiva, ki ima veliko mineralov in vlaknin in, ki vas bodo nasitile čez cel dan. To je vsa zelena zelenjava, sadje, jajca, mlečni izdelki, pa tudi zelje in fižol.

2. Jejte vel beljakovin in manj sladkorja
Sladkor daje zgolj trenutno energijo. Čez pol ure boste lačni, kot da niste nič jedli. Poleg tega imajo sladke jedi veliko kalorij in še preprečujejo, da bi telo vsrkalo hranljive snovi.

3. Ne čakajte
Ko vstanete, je najbolje, da začnete jesti 15 do 20 minut po tem. Če boste odlašali z zajtrkom več kot 1 uro, vas bo lakota spremljala cel dan.

4. Minimalno 1/5 kalorij
Zajtrk naj vsebuje vsaj 1/5 predpisanih dnevnih kalorij, vendar ne manj kot 350. Bodite pazljivi, da so jutranje kalorije natančno premišljene.

5. Ne preskakujte obrokov
Preskakovanje obrokov ni nikdar dobra ideja. Telo potrebuje čas, da predela vso hrano, zato je pomembno, da kalorije čim bolj enakomerno razporedite čez dan. Do popoldneva morate porabiti 2/3 kalorij.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam vsebine ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani