Interaktivni dodatki:


V kraju Kruja v Albaniji je edini izvir naravnega čistega petroleja na svetu. Iz izvira petrolej kaplja s hitrostjo približno 20 minut za liter. Če imate srečo in se prerinete naprej, si ga lahko natočite brezplačno.
V kraju Kruja v Albaniji je edini izvir naravnega čistega petroleja na svetu. Iz izvira petrolej kaplja s hitrostjo približno 20 minut za liter. Če imate srečo in se prerinete naprej, si ga lahko natočite brezplačno.



Datum: 14. SEP 14 - ZDRAVJE, LEPOTA

Res petrolej zdravi raka, a nam politiki in farmacevti to prikrivajo?

Po objavi pretresljive zgodbe bosanske deklice, ki je preživela 5 operacij tumorja na glavi, ozdravila pa se je s petrolejem, se pojavlja vprašanje, zakaj tovrstno zdravljenje ni dovoljeno?

Zgodba o 19-letni Merimi Mujkić (njeno pretresljivo pot zdravljenja si lahko preberete v prispevku Svetovni fenomen: oče, ki je svoj hčer zdravil s petrolejem) odmeva po celem svetu. Najprej zato, ker je po zaslugi neverjetno vztrajnega očeta "čudežno" ozdravela, še bolj šokanten pa je podatek, da ni edina. Oglaša se vedno več ljudi, ki so jim zdravniki napovedali samo še neka tednov življenja, a so rak premagali na isti način - s petrolejem.

Da gre za zelo resno zgodbo, ki ni zgolj plod tračarskih medijev s populistično vsebino, je poskrbela nemška zdravnica dr. Paula Ganner, ki je celo svoje življenje posvetila zdravljenju raka, v svojem arhivu pa ima podrobne opise zdravljenj več kot 2000 uspešno ozdravljenih pacientov. Vse je namreč zdravila s petrolejem.

Gannerjeva celo trdi, da vsak, ki na leto opravi 12-dnevno preventivno dieto, ne bo nikdar zbolel za rakom, ali levkemijo.

Prav nenavadno se zdi, da bi o zdravilnih učinkih petroleja uradna medicina molčala, še posebej, ker je bil petrolej še do druge svetovne vojne zelo razširjeno zdravilo. Celo mnoge partizanske bolnice so ga uporabljale, ker drugega niso imele, so pa uspešno zdravili tudi bolezni sodobnega časa. Na zajetnem spisku s petrolejem ozdravljivih bolezni so: rak, tumorji, metastaze, prostata, sladkorna, otroška paraliza, revmatizem, črevesne rane, levkemija, bolezni jeter, žolč, celo pri zdravljenju raka pri mačkah in psih je zelo učinkovit ...

Zakaj je petrolej oziroma medicinski kerozin pristal na črni listi, lahko zgolj ugibamo, a dejstvo je, da je to področje v katero se vpleta visoka, celo najvišja politika.

  • Ali ste vedeli, da je zdravljenje s petrolejem dovoljeno samo v Švici, Franciji, na Poljskem in Madžarskem?
  • Ali ste vedeli, da je medicinski kerozin (100% čist petrolej) mogoče kupiti samo v Albaniji, Srbiji, Avstriji, Madžarski in, ne boste verjeli, Sloveniji?
  • Ali ste vedli, da je v albanskem kraju Kruje edini naravni izvir čistega petroleja na svetu?

Medicinski petrolej

O zdravilnih učinkih nafte že nekaj vemo. Naftne kopeli so precej razširjene, da bi pa se lahko naftni derivati uporabljali za zdravljenje drugih bolezni, pa je manj poznano.

Zelo pomembno je, da veste, da ni vsak petrolej zdravilen. Petrolej, ki ga lahko uživamo, je brez barve in na pogled podoben vodi. Razlikuje se seveda po vonju in okusu. Če petrolej ni brezbarven, potem ga v nobenem primeru ne smete uporabljati uživati.

Še več!

Obstajajo celo špekulanti, ki preprodajajo petrolej. V lekarni boste za liter čistega medicinskega kerozina odšteli približno 30 evrov in to je zagotovo najbolj varen nakup. Za ceno 150 evrov je mogoče kupiti še naravno čist petrolej iz albanskega Kruje, vendar je pri tem treba biti previden.

Zdravniki, ki zdravijo s petrolejem, svetujejo na začetku le nekaj kapljic, do največ pol čajne žličke. Ker se petrolej ne meša z vodo, ga je treba jemati na tešče, drugače obstane v želodcu, njegov učinek pa se izgubi.

Če morate po jemanju petroleja na stranišče, ali pa vas sili na bruhanje, je to dober znak. Najprej zato, ker telo reagira na petrolej, drug pozitiven razlog pa je, da jemljete zares kvaliteten petrolej. Vsaki drugi simptomi od slabosti, do krčev v želodcu, so znak, da nekaj ni v redu. Potrebno je zmanjšati dozo, ali pa ste kupili razredčen, morda celo strupen napoj.

Preventivna kura dr. Ganner

Dr. Gannerjeva je v dveh desetletjih izoblikovala metodo temeljitega očiščenja s petrolejem. 12 dni zapored je potrebno vsako jutro na tešče vzeti po 1 jušno žlico (ta je običajno za 3 čajne žličke) petroleja. Pomembno je, da potem vsaj eno uro ničesar ne jeste in pijete. V primeru težjih obolenj, Gannerjeva dopušča tudi po dve, v ekstremnih primerih tudi tri žlice dnevno, vendar vsakič vsaj eno uro pred obroki.

Tudi zvečer je priporočljivo vzeti žlico petroleja in sicer tik pred spanjem, ko se telo umiri, in vsaj dve uri po zadnji zaužiti hrani.

OPOZORILO!

Petrolej oziroma kerozin, ki se uporablja kot gorivo za letala, in medicinski petrolej ni enako. Prav tako tudi v prvi trgovini, kjer zagledate petrolejke, vedite, da ne gre za isto stvar. Če se odločite za tovrstno zdravljenje, se vsekakor prej posvetujte z nekom, ki ima izkušnje in je strokovnjak na tem področju.

Ključno pri petroleju je, da očitno pomaga, določenim lobijem pa je v interesu, da ljudje tega ne vemo. Več ljudi bo spraševalo o tem, več informacij bo na voljo.

Zato, četudi nimate še nobenih težav, delite naprej, ker le tako se bo znanje širilo in morda bo kdaj to prišlo prav tudi vam.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
zdravje
 
rak
 
petrolej
 
kerozin
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani