Interaktivni dodatki:






Datum: 3. SEP 22 - RECEPTI

V pečici pečena koruza

Najokusnejša je nataknjena na palico in pečena na odprtem ognju. Vendar pa nimamo vedno te možnosti, zato je dobra alternativa tudi žar v pečici.

Potrebujemo nekaj sladkih koruznih storžev, ki so primerni za pečenje, maslo in sol.

Priprava:
Storže prerežemo na tri dele. Če so kratki na dva. Vsak del po dolžini prepolovimo. Z ravnim delom navzdol jih zložimo na pekač. Premažemo jih z maslom in rahlo posolimo. Pekač postavimo v pečico in vklopimo žar. Pečemo 20 minut.

Za zahtevnejše jedce lahko koruzne storže ovijemo v slanino, ali pa uporabimo zeliščno maslo, olivno olje ali česen.

Jed ne vsebuje glutena.



V pečici pečena koruza


V pečici pečena koruza
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani