Interaktivni dodatki:


Datum: 27. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Vrat si je zmasiral z rdečo čebulo, naslednji dan pa ni mogel verjeti spremembi

Veliko ljudi ima težave zaradi žleze ščitnice, kar pa lahko omilijo s to enostavno in preprosto metodo ...

Zgodbo je objavil zdravnik dr. Igor Knjazkin iz Sankt Petersburga iz Rusije. Do tega nasveta je prišel povsem naključno. Prvič je za to metodo slišal od soseda, potem so se o njej pogovarjali v službi in minilo je več let, da je postal pozoren.

Gre namreč za nasvet, kako na naraven način olajšati težave z žlezo ščitnico. Kot pravi dr. Knjazkin, bi mu sodelavci hitro opravili pregled, predpisali zdravile in določili diagnozo, a se je želel sam prepričati ... Skratka, nekega večera se je odločil, da bo ubogal sosedov nasvet.

Zvečer pred spanjem, je običajen gomolj rdeče čebule prerezal na pol in si najprej z eno polovico zmasiral vrat, potem pa še z drugo. Za vsak slučaj si je ta večer obvezal vrat in zaspal. Sumil je namreč, da ima težave z žlezo ščitnico, ta poskus pa je želel narediti preden bi začel jemati zdravila, ker potem ne bi vedel, komu pripadajo rezultati: eksperimentu s čebulo ali zdravilom.

Kot je omenjal sosed, je dr. Kjazkina naslednje jutro čakalo presenečenje ...

Njegov vrat je bil opazno manj zatečen, ponoči ni imel težav s spanjem, tudi počutil se je izvrstno, zazdelo se mu je, kot da s ščitnico nikdar ne bi imel težav.

Presenečen od teh rezultatov, se je še isti dan dal pregledati kolegom v službi, ki pa niso ugotovili prav nobenih težav s ščitnico. Na prvi pogled je bilo celo videti, kot da si je doktor sam izmislil simptome ...

Ugotovitev

Ta zgodba ima zelo nenaveden, a poučen zaključek. Namreč, dr. Knjazkin je v svojem poročili napisal tudi to, kar je naredil doma in poudaril, da so za težave s ščitnico kriva čustva!

Če imate doma ali v službi težave, se veliko jezite in vse te skrbi nosite domov, je zelo pomembno, da se poskusite z nečim zamotiti, pozabiti na težave in morda zvečer pod tušem še zapeti kakšno pesem. Zdravnik sam na sebi opaža, da odkar pod tušem poje in se zavestno upira žalostnim občutkom, ki za nameček povzročajo še užaljenost in sovraštvo, z zdravjem ščitnice nima težav.

Kakšno vlogo pa ima pri tem čebula?

Dr. Knjazkin pravi, da nobene, da je samo motivacijski element, ki vam pomaga odgnati slabo energijo, povečati vero v ljubezen, srečo in zdravje, dejanskih dokazov pa Knjazkin več ne potrebuje. Karkoli že to pomeni ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani