Interaktivni dodatki:


Datum: 27. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Najboljši domači ščit pred rakom

Navdušeni boste, ko boste izvedeli, da se lahko samo z dvema preprostima sestavinama, ki ju ima vsak doma, obvarujete pred rakom.

Nutricisti priporočajo, da bi moral vsak človek na dan pojesti 1, morda celo tudi 3 žličke te mešanice na dan, pa bi raki vseh vrst v nekaj mesecih skoraj povsem izginili iz obličja zemlje. To čudežno zdravo domače zdravilo je namreč sestavljeno samo iz dveh sestavin in to sta med in soda bikarbona.

Priporočljivo je, da to mešanico pojeste zjutraj na tešče, lahko pa tudi zvečer pred spanjem. Sode in med vedno mešajte v razmerju 1 proti 4. Da boste obe sestavini lažje zmešali, poskusite med rahlo segreti (ne celega, samo žličko - vsako segrevanje medu mu zmanjša hranilno vrednost), nato dodajte sodo.

Poleg tega upoštevajte, da je čez dan najboljši čas prav na sredi med obroki (najmanj eno uro po kosilu ali večerji). Ker med in soda vplivata na prebavo in zmanjšujeta apetit, vam lahko porušita ustaljen bioritem.

Zakaj je ta kombinacija tako priporočljiva?

Testiranja in tudi osebne izkušnje mnogih so potrdile, da med in soda najhitreje med vsemi živili nevtralizirata kislo hrano. Zato se pH v telesu hitro pomakne proti alkalnemu, kar pa ji ugodno za nastanek in razvoj rakavih celic.

Druga stvar je sladkor. Soda in med nevtralizirata sladkor v krvi in nevtralizirata njegov vpliv. Sladkor je namreč naslednja stvar, ki prija rakavim celicam, tumorjem, metastazam ... Seveda je zelo pomembno, da se tega zavedate in tudi sicer zmanjšate vnos sladkorjev vseh vrst. Tudi sadnega sladkorja (ste vedeli, da rakave celice porabijo 15-krat več glukoze, kot običajne celice)!

In še na minerale ne smemo pozabiti. Cink skrbi za imunski sistem, železo pa je najpomembnejši element s katerim telo dovaja svež kisik do celic.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani