Interaktivni dodatki:






Datum: 10. MAR 24 - DOBRO JE VEDETI

Ali veste, kaj presenetljivega prinaša sok rdeče pese in kefirja?

Neverjetna kombinacija dveh zdravih živil odpravlja strupe iz organizma in pospeši hujšanje vse tja do 5 kilogramov na teden.

Gre za preprosto, pa vendar drastično dieto, ki ji mnogi pravijo tudi najcenejša dieta vseh časov. Traja 4 dni, v tem času pa ste lahko lažji tudi za 5 kilogramov. Za kaj gre?

Takoj na začetku je potrebno opozoriti, da je dieta precej agresivna, zato naj se je ne lotevajo tisti z okvarami jeter, želodca in ledvic. Pesa in kefir, ki sta ključni sestavini te diete, delujeta blago odvajalno, čistita strupe iz telesa in seveda maksimalno pospešujeta hujšanje. Končni rezultat je seveda odvisen od vaše višine in starosti, a učinek je res neverjeten.

Potrebovali boste velike zaloge rdeče pese. Dieta s peso in jogurtom traja 3 dni, vsak dan pa boste potrebovali 1/2 kilograma kuhane rdeče pese in 1 liter nemastnega jogurta.

Ko je pesa skuhana, jo naribajte in zmešajte z jogurtom. mešanico shranite v hladilnik in vsaki 2 ure popijte kozarec (2 dcl) tega napitka. Čez dan pijte vodo. Veliko vode, da ne pride do dehidracije.

Izračun potrebne dnevne količine vode

Izračun velja pri minimalni telesni aktivnosti (pol ure sprehoda).
, težek kg, potrebuje na dan 0 litrov vode (to je 0 kozarcev po 2 dcl).
Upoštevajte, da približno 30 % vode (v vašem primeru 0) dobimo s hrano.

Zelo pomembno je, da pri takem režimu vztrajate 3 dni, vsak dan pa popijete 5 do 6 kozarcev pese s kefirjem.

Zadnji, četrti dan naj bo sadni. Jejte čim več svežega sadja, priporočamo predvsem jabolka in citruse.

Kot rečeno, je dieta precej agresivna in zato so tudi njeni rezultati izjemni. Če se boste držali navodil, bo rezultat presegel vsa pričakovanja.

Manj agresivno

Če bi radi očistili organizem, okrepili imunski sistem, povečali vpojnost črevesja, iz telesa odstranili strupe, pri hujšanju pa se boste morali zadovoljiti le z nekaj kilogrami manj na teden.

Vsak dan se morate natančno držati predpisane količine energije.

Izračun dnevnega vnosa energije (kalorij)

Izračun energije (kalorij) po Mifflinovi enačbi velja za najnatančnejši približek, ki pa kljub vsemu lahko odstopa za 10 % v plus, ali minus.
, star let, visok cm in težek kg, potrebuje na dan 0 J (0 cal*).
* Velja za dneve, ko niste fizično aktivni.


Namesto večerje, ki naj bo več kot 2 uri pred spanjem, popijte kozarec naribane in kuhane rdeče pese zmešan s kozarcem kefirja. Pijte počasi in po požirkih. Po tem zvečer ne smete nič več jesti, ves čas pa lahko pijete le vodo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rdeča pesa
 
kefir
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani