Interaktivni dodatki:






Datum: 23. APR 22 - ZANIMIVOSTI

80 kilogramov v 30 dneh!

Jane Lauren iz Illinoisa v ZDA je nova svetovna rekorderka v hitrostnem hujšanju.

Sliši se neverjetno: Jane Lauren je v enem mescu shujšala za več kot 80 kilogramov! Tako hitro ni hujšal nihče pred njo. Ali pa ni preživel.

Laurenino nevarno početje nikakor ni vredno posnemanja, ker je imela veliko sreče, da je sploh preživela. Zato tega ne počnite doma!

Za kaj pa gre?

Lauren je mati šestih otrok in je imela veliko težav s kilogrami. Poskušala je razne diete, a nobena ni uspela. Pravzaprav pri nobeni ni opazila niti začetne motivacije. Nazadnje je naletela na mikrovalovno dieto, ki jo je že po nekaj dneh navdušila.

Na začetku je bila sicer skeptična, še posebej, ker je o hrani kuhani v mikrovalovni pečici slišala veliko zgodb. Nobene pozitivne. A Jane je bila že tako obupana, da je sklenila tvegati.

Skrivnost njenega hitrostnega hujšanja je pristop "manj jej" (jedla je tri obroke velike tri pesti), poleg pa je veliko telovadila. Pravi da dnevno vsaj 3 ure na dan (3 krat po 1 uro). Najpomembnejša razlika z drugimi dietami pa je, da hrane ni več kuhala, pač pa jo je pripravljala v mikrovalovni pečici.

Ohrabrila jo je izjava Ameriške uprave za hrano in zdravila (FDA), ki so potrdili, da je hrana kuhana v mikrovalovni pečici varna in brez večjih izgub hranilnih vrednosti.

In prav v tem mnenju je skrivnost Laureninega hujšanja. Jedla je, kot bi jedla surovo hrano.

Pri Vem, kaj jem se pridružujemo čestitkam za pogum in vztrajnost.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani