Interaktivni dodatki:






Datum: 23. APR 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Izjemen antioksidativen napitek za razstrupljanje

Antioksidanti ne samo, da uničujejo rakave celice, pač pa so pravi balzam za organizem. Če pa še poleg odpravljajo strupe, je to, kot bi zadeli nagrado v nagradi.

Se pogosto počutite utrujeni, brezvoljni in brez energije? Ste poleg tega še pod stresom, nimate časa za pravilno prehrano in ne spite dovolj? Če tako stanje traja več kot teden dni, potem ste lahko prepričani, da se bo to nekje poznalo. Vsako zadrževanje strupov v telesu pospeši staranje in odmiranje celic, povzroča depresijo in je začetek različnih bolezni.

Zato je pomembno, da telo občasno pomladite z napitki, ki vračajo mladost, osvežijo delovanje organizma, vas napolnijo z energijo, najpomembnejša stvar pa je razstrupljanje.

Spodnji napitek ima res veliko antioksidantov, z rednim pitjem pa znižujete povišan krvni tlak, napitek uravnava nivo holesterola, zato pomaga pri sladkorni, poleg tega krepi zdravje oči in pomaga pri urinarnih infekcijah, menstrualnih težavah, jagodičevje v napitku pa med drugim tudi pospešuje rast las in krepi nohte.

Kakšen je torej recept?

Sestavine:

  • 1 skodelica gozdnih sadežev (lahko so tudi zamrznjeni)
  • 1 banana
  • 1 skodelica mandljevega mleka
  • 1/2 skodelice pire
  • 1/2 žlice kakava v prahu
  • 1 žlica chia semen
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in mešajte dokler ne dobite kremaste zmesi. Ta napitek pijte zjutraj, lahko pa tudi med obroki in celo zvečer namesto večerje! Ima namreč veliko vitaminov in mineralov, mandlji pa dajejo napitku zdrave maščobe, ki vam bodo potešili lakoto.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani