Interaktivni dodatki:






Datum: 8. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

Z vodo nad kilograme, a ne z navadno vodo!

Obstaja trik, ki vas lahko osvobodi veliko kilogramov. Potrebujete samo preprost brezov čaj.

Naj se sliši še tako neverjetno, a kilograme lahko izgubljate samo z vodo. Pravzaprav: brezovo vodo. In to na preprost način ...

Ta trik izhaja iz dejstva, da ljudje ne ločimo med lakoto in žejo. Zato je odgovor na vsa, da premalo pijemo. Toda ne, kar tako, pač pa se morate dobro zavedati, kaj počnete.

Raziskave namreč kažejo, da tisti, ki popijejo 2 kozarca več vode, kot je priporočljivo, tudi pojedo za 858 J (205 kalorij) manj. Povedano drugače: če na dan popijete4 kozarce vode več, boste pojedli 1.674 J (400 kalorij) manj, kar pomeni vsak dan dobra pol kilograma manj.

Dehidracija je namreč velik problem in vpliva na delovanje mnogih procesov, praktično vsi pa se najbolj odražajo v povečanih kilogramih. Zato je smiselna odločitev, da več pijemo. Vendar ne kar tako, pač pa brezov čaj.

Namreč nesladkan in močno razredčen brezov čaj ima namreč veliko elektrolitov in antioksidantov, pomaga pri čiščenju organizma, razstrupljanju, hkrati pa pospešuje izgorevanje maščob. Dejstvo je, da v trenutku, ko postanete žejni, je vaše telo že dehidrirano, določeni postopki pa so že aktivni. Vač cilj mora biti pravočasno preprečiti dehidracijo, ker samo tako bo delo ves čas zaposleno, procesi čiščenja pa bodo zmerom aktivni.

Sprva boste morali kdaj piti tudi na silo, a se boste čez čas privadili, še posebej, ker razredčen brezov čaj lahko prinese obilico koristi. Brezov čaj je celo bolj koristen, kot kokosova voda in še nam je veliko bolj koristen in naraven.

Predlagamo vam, da začnete postopoma, cilj pa naj vam bo, da popijete 4 kozarce več, kot je optimalno.

Poskusite!

Izračun potrebne dnevne količine vode

Izračun velja pri minimalni telesni aktivnosti (pol ure sprehoda).
, težek kg, potrebuje na dan 0 litrov vode (to je 0 kozarcev po 2 dcl).
Upoštevajte, da približno 30 % vode (v vašem primeru 0) dobimo s hrano.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani