Interaktivni dodatki:






Datum: 4. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kako se znebiti sala okrog trebuha brez telovadbe

Čeprav se sliši to kot nikdar uresničljiva želja vseh debelušnih, pa lahko s tem preprostim trikom res izboljšate svojo samopodobo.

Vsi vemo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Za začetek ga prenehajte ignorirati in se odločite za preizkus tega preprostega recepta.

Potrebne sestavine:

  • 3 jajca
  • svež peteršilj
  • jabolko
Kako pripraviti popolni zajtrk?

Nutricisti priporočajo, da bi za zajtrk morali pojesti 20 gramov proteinov, v enem jajcu pa jih je 6 gramov. Poleg tega ne boste shujšali, če ne boste veliko pili in seveda tudi odvajali. Za to poskrbi peteršilj. V telo pa vseeno morate vnesti tudi hranljive snovi (minerale, vitamine, vlaknine) in potešiti lakoto. Za to poskrbi jabolko. Ob tem upoštevajte še, da ima eno trdo kuhano jajce 326 J (78 kalorij), jabolko pa 334 J (80 kalorij).

Priporočamo, da dan začnete z dvema trdo kuhanima jajcema. Narežite ju na četrtine, izdatno posipajte s sveže nasekljanim peteršiljem, poleg pa pojejte jabolko.

Čez dve uri (lahko tudi kasneje) vajo ponovite vendar z enim jajcem s peteršiljem in enim jabolkom.

Ob tem se držite še pravila, da po sončnem zahodu ne jejte ničesar več, dovoljeno je le pitje vode.

Že po treh dneh boste tega proteinskega zajtrka in malice opazili, da boste manj lačni, pa tudi minimalno razliko okrog trebuha boste zaznali. Upoštevajte tudi to, da z jajci, peteršiljem in jabolki lahko odstranite velik del maščob, a ravnega trebuha brez telovadbe vendarle ne boste dosegli.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani