Interaktivni dodatki:






Datum: 28. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Ingverjeva voda za vitkejšo postavo in trdno zdravje

Če vsako jutro, ko se pogledate v ogledalo, pomislite, kako dobro bi bilo shujšati nekaj kilogramov, potem morate poskusiti ta recept.

Ingver ima vrsto pozitivnih učinkov. Od tega, da krepi imunski sistem in bi ga morali imeti pogosteje na jedilniku, do tega, da zelo učinkovito topi odvečno maščobo. Rešitev je ingverjeva voda, ki med drugim tudi izboljša prebavo.

Priprava:

Približno liter in pol vode postavite na štedilnik. Ko voda zavre, dajte vanjo 3 do 4 približno 5 centimetrov velike kose ingverja in pustite vreti še 10 minut.

Nato posodo odstavite in prelijte v termovko, da bo ingverjeva voda ostala topla čez dan.

Pijte jo po požirkih, to pa je količina za cel dan. Jutri si pripravite novo ingverjevo vodo.

V času gripe, prehladov in nahodov vam bo ta voda pomagala krepiti imunski sistem in vas varovala pred temi nadlogami. Če boste večerjali vsaj dve uri pred spanjem, po večerji pa popili še kozarec te vode, boste hitreje prebavili in zaradi tega se vam ne bo nabirala maščoba okoli trebuha. Še več. Pospešena prebava bo porabila več energije in boste zato tudi hujšali (seveda le, če vaša večerja ni preveč obilna).

Požirki ingverjeve vode čez dan vam bodo dali tudi energijo in potrebne minerale, tako boste manj lačni, kar je pomembno še posebej pri ljudeh, ki čez dan nič ne jedo, zvečer pa si skušajo potešiti lakoto celega dneva.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani