Interaktivni dodatki:






Datum: 14. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Najmočnejše zdravilo za zdrave sinuse

To je zagotovo najboljše zdravilo proti kroničnim obolenjem dihal. Tudi zato, ker je poceni in nima stranskih učinkov.

Ko se pojavi hladno vreme, se pojavijo tudi težave s sinusi. Včasih hitro minejo, včasih pa ne, največja težava pa je, da se teh nadlog težko rešimo. Ko enkrat zbolimo, se težave rade večkrat ponovijo. Ob tem moramo dodati, da se skupaj s težavami s sinusi pojavljajo tudi zoprni glavoboli, nahodi in kup drugih težav, ki jih pogosto ne zaznamo, največji problem pa je, da zdravila proti tem nadlogam ne obstajajo, ker ne delujejo. Prav zato se marsikdo vpraša, kako so te težave reševali nekoč?! In odgovor je sila preprost:

Hren

To je poceni domače zdravilo, ki ga pozna veliko babic. Vzamete ga lahko tudi preventivno, primerno pa je tako za otroke, kot odrasle. Nikar se ne delajte pogumne in ne prenašajte bolezni, ker si imunski sistem vse to zapomni in potem, ko boste nekoč res potrebovali pomoč, bo imunski sistem reagiral enako, kot vi zdaj: saj mi ni nič in bo že bolje. Enkrat nekoč ne bo!

Recept gre tako:

Potrebujete sveži hren. Olupite ga in naribajte. Prilijte vinski kis (lahko tudi jabolčni - pazite le, da je domač) in pustite stati na sobni temperaturi. Kisa naj bo toliko, da z njim potopite ves nariban hren. Mešanico pokrijte in pustite stati, enkrat na dan pa vse skupaj le malo pretresite, da se znebite usedlin.

Po dobrem tednu mirovanja je zdravilo pripravljeno za uporabo.

Zdravilo uporabite tako, da krpo namočite v kis in si jo čez noč položite na čelo ali tilnik. Močan vonj bo pozdravil vnetja sinusov in odpravil neprijetne glavobole.

Tak pripravek je nekoč imela vsaka skrbna gospodinja.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani