Interaktivni dodatki:






Datum: 18. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

V 7 dneh 5 kilogramov manj

Pozorno poslušajte: na svetu je samo ena dieta, ki je dokazano učinkovita in neverjetno hitra. Najbolj primeren čas zanjo je zima.

Če ste pomislili na kaj drastičnega, ste se zmotili. Dieta vseh diet, ki jo v najrazličnejših oblikah pozna vsak, ki je imel kdajkoli težave s kilogrami, temelji na zelju!

Zeljna juha namreč pospešuje prebavo, pospešuje izgorevanje maščob, ima malo energije in skoraj nič odvečnih, obremenjujočih elementov.

Bistvo te diete ni v zmanjševanju obrokov, pač pa umikanju živil iz vsakodnevne prebave. Ko se lotite hujšanja z zeljem, morate obvezno črtati iz svojega jedilnika krompir, banane in riž. Prve tri dni naj bodo vaši jedilniki zelo suhoparni, sredi tedna pa v zeljno juho že lahko dodate čebulo, korenje, zeleno papriko, paradižnik, gobe in zeleno.

Po sedmih zeljnih dneh obvezno naredite vsaj 2 dni premora (v tem času lahko jeste kar želite). Ko začutite, da se vaši kilogrami dvigujejo v višave, ponovite zeljno juho. Drugič bo veliko lažje in še bolje se boste počutili.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani