Interaktivni dodatki:






Datum: 15. DEC 21 - RECEPTI

Polnjeni opanki

Predstavljamo vam recept nepozabnega zajtrka. Nepozabnega zato, ker vam bo dal dovolj energije za cel dan.

Polnjeni opanki so primer zajtrka, a lahko jih jemo namesto kosila, ali pa namesto večerja. Ker gre za sestavine, ki so zdrave in jih imamo ves čas pri roki, mnogi niti pomislijo ne, da lahko iz tega pripravijo enostaven in hiter obrok.

Sestavine:

  • 2 jajci
  • 2 rdeči papriki
  • začimbe
  • nariban sir
Priprava:

Jajca strite in jih dobro premešajte z začimbami (z njimi nikar ne bodite varčni - pretiravanje z začimbami je v tem primeru celo priporočljivo!). Paprike narežite na pol in jim očistite sredico in odstranite pecelj. V vsako polovico natočite sok stepenih jajc in začimb, na koncu posipajte s sirom in pecite 20 minut pri temperaturi med 180 in 220 stopinj Celzija.

Čeprav vse skupaj izgleda zelo preprosto, pa že iz uporabljenih sestavin lahko vidimo, da gre za zelo zdrav in bogat obrok, ki nima ogljikovih hidratov. Ker pa je jedi dodan sir, boste cel dan siti in polni energije.

Polnjeni opanki so zato zelo primerni za vse, ki razmišljate, da bi poskusili z novo shujševalno dieto. Če opanke redno jeste za zajtrk, določite dan, ko boste pili samo vodo in po sončnem zahodu ne jeste nič druga, lahko shujšate do 4 kilograme na teden, kar pa ni zanemarljivo.

Poskusite!

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani