Interaktivni dodatki:






Datum: 17. NOV 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Dodatek k čaju, ki preseneča

Predvsem zjutraj bi morali v skodelico čaja dodati še skodelico tega, ker vsebuje vse, kar telo potrebuje. Veste, kaj je to?

Čaju da značilen pikanten, a nežen okus. Ima ogromno vitaminov (A, C, E) in ogromno mineralov (kalcij, železo, mangan, magnezij). Če še niste uganili: gre za običajno kumino.

1. Pomoč imunskemu sistemu
Dokazano je, da kumina lajša prebavne motnje in zmanjšuje napihnjenost. Kumina lajša prebavne motnje, deluje protivnetno, pomirjevalno. Zaradi železa, eteričnih olj, vitaminov C in A tvori kurkuma naravno oporo imunskemu sistemu.

2. Znižuje holesterol
Če vsak dan popijete čaj s kumino (75 mg na dan) pride do trajnega zmanjšanja slabega holesterola tudi za 30 odstotkov. Da se to zgodi, morate vztrajati vsaj 8 tednov ...

3. Nasičenost z antioksidanti
Med vsemi rastlinami se kumina uvršča na sam vrh po vsebnosti antioksidantov. Pomembno pri tem je vedeti, da kumina deluje preventivno tudi na zdrave ljudi. Na splošno pa kumina pomirja, zdravi stres, zmanjšuje oksidativni stres, ki ga povzročajo prosti radikali ...

Čaj s kumino rešuje težave s srcem, težave s sladkorno boleznijo, težave s ščitnico, predvsem pa je že skodelica čaja dovolj, da se pomirite in se prepustite blagodejnemu učinku kuminega dodatka.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani