Interaktivni dodatki:






Datum: 3. MAJ 22 - DOBRO JE VEDETI

3 pravila za zmanjšanje obsega okoli pasu

Če vas skrbi obseg okoli pasu, potem ste gotovo že velikokrat poskušali z dietami in "čudežnimi" recepti, uspeha pa ni bilo. No, morda zato ne, ker niste upoštevali teh pravil?!

Kako se lotiti hujšanja v trebuh? Težko. Praktično nemogoče. A vseeno lahko poskusite s temi nasveti.

Jejte zdaj
Več raziskav kaže, da zajtrk izboljšuje metabolizem, ki je ključnega pomena vsake popolne postave. Zajtrk naj traja vsaj pol ure, še bolje kar celo uro in nikdar naj ne bo enak prejšnjemu. Namreč, ni vseeno, če na hitro nekaj zmečete vas in odhitite naprej. Jutranji stres je gotovo med največjimi krivci za vaš obseg okoli trebuha.

In še to ... Samo če boste jedli počasi, se boste zares najedli in boste imeli dovolj energije za čez dan.

Jejte beljakovine
Raziskave kažejo, da ljudje, ki jedo pretežno beljakovinski zajtrk, pa tudi kosilo, hujšajo 2-krat hitreje in uspešneje, kot tisti, ki dan začno s torticami in sladkimi jedmi. Jajca dokazano povečujejo sitost in zmanjšujejo občutek lakote. Beljakovine se v našem organizmu razgradijo skoraj 3-krat počasneje, kot druge vrste hrane.

Poleg tega upoštevajte, da so beljakovine kot zidaki s katerimi telo krepi imunski sistem. Brez "gradbenega materiala" vam še tako zdrava in vitaminska hrana ne pomeni nič!

Dodajte banane
Škrob v bananah spodbuja telo, da porablja energijo iz telesa, ki jo organizem običajno skladišči za hude čase. Banane dajejo občutek sitosti. Izredna kombinacije pa so banane zmešane z ovseno kašo. To je izjemna kombinacija, ki jo je najbolje jesti za zajtrk, lahko pa si jo privoščite tudi kot sladico za po kosilu.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani