Interaktivni dodatki:


Datum: 31. JAN 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Hitra bananina dieta, ki topi kilograme

Vztrajajte teden dni in boste presenečeni nad učinki ...

Bananina dieta je pravi modni hit. Vsi, ki so jo poskusili, so navdušeni nad okusi, predvsem pa nad učinki,

Ključno pravilo bananine diete je, da za zajtrk pojeste eno banano skupaj z enim ali dvema kozarcema mlačne vode. Če vam je to premalo, lahko pojeste dve, celo tri banane (zraven naj bo vedno kozarec vode), vendar ne več, kot štiri. Zajtrk je edini obrok, kjer so dovoljena odstopanja.

Ostali obroki naj bodo manjši, lažji in pogostejši. Nikar se ne držite ustaljenih vzorcev (kosilo, večerja). Obrokov je lahko tudi 5 ali več (vsaki 2 uri). Pomembno pa je, da ves čas pijete vodo, pregrešite pa se lahko s skodelico nesladkane kave ali čaja.

Izberite si svoj glavni obrok, ki naj bo ves čas diete ob isti uri. Takrat si lahko privoščite "kosilo" po tem receptu:

  • 2 žlici lanenih semen
  • 150 gramov borovnic
  • 1 banana
  • 1 žlica naribanega ingverja (svež je najboljši)
  • 1 pest špinače
  • 1 kozarec vode
Vse sestavine zmešajte (razen vode), tak smuti pa morate piti koliko se le da počasi, vendar nikdar manj kot 20 minut (toliko časa namreč potrebujejo možgani, da registrirajo proces prehranjevanja in se vam tako zmanjša občutek lakote). Tak smuti ima vse potrebne vitamine, vlaknine in beljakovine, ki jih telo potrebuje čez dan.

Če kljub vsemu ne morete brez priboljškov, si lahko privoščite nekaj črne čokolade (toliko gramov, kot imate kilogramov), vendar samo pred 15. uro.

Zadnji bananin obrok naj bo pred 20. uro, čeprav je idealno, da po 18. uri ne jeste ničesar več.

V primeru, da po nekaj dneh diete čutite prehudo lakoto, pojejte pest svežega sadja, vendar to le izjemoma. Naj vam ne pride v navado.

V strogem bananinem režimu vztrajajte vsaj 7 dni, nikar pa več kot 12 dni. Potem morate obvezno končati z dieto, da si organizem opomore.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani