Interaktivni dodatki:


Datum: 24. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Neverjetno razstrupljanje stopal

Poleg razstrupljanja prebavnega trakta je zelo pomembno tudi razstrupljanje telesa na stopalih.

Stopala so zelo pomemben del telesa. Vsak organ in celo vsak proces v telesu ima svojo kontrolno točko na stopalu. Že stara kitajska medicina pozna več kot 3000 točk s katerimi lahko vplivamo na delovanje organizma. Stopala so kot nadzorna plošča kjer uravnavamo nešteto telesnih funkcij. Prav zato je razstrupljanje stopal zelo učinkovit način, da telo napolnite z energijo in se znebite toksinov.

Sestavine:

  • 1 čebula
  • 2 stroka česna
  • 3 dcl vode
  • bombažna krpa
  • stare nogavice
Priprava:

Čebulo in česen nasekljajte. Dajte ju v vodo in pustite vreti 10 minut. Odstavite in vsaj 20 minut počakajte, da se mešanica ohladi.

Nato bombažno krpo namočite v zmes čebule in česna, da se krpa dobro napije soka. Namočeno krpo dajte na stopalo, nato pa jo z lepilnim trakom ali folijo za zavijanje dobro pritrdite. Čezenj dajte nogavice in pustite tako oblogo čez noč. Ko boste naslednje jutri odstranjevali oblogo, boste presenečeni, koliko strupov se je nabralo.

To metodo lahko ponavljate cel teden. Tudi preventivno, ker zelo blagodejno vpliva na zdravje.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani