Interaktivni dodatki:






Datum: 18. DEC 21 - DOBRO JE VEDETI

Zakaj so ljudje po internetu znoreli za tem čajem?

Gre za čaj iz samo treh sestavin, ki vam v tedni dni zmanjša obseg pasu tudi do 8 centimetrov.

Mnogi, ki so preizkusili desetine drugih diet, več kot pozitivno opisujejo svojo izkušnjo s tem čajem. Pravzaprav ga tako močno hvalijo, da se veliko radovednežev že zaradi tega želi prepričati, kaj tako posebnega je v tem receptu.

Sestavine:

  • 4 skodelice vode
  • 3 žlice zelenega čaja
  • 1 cimetova palčka
  • 3 do 5 lovorjevih listov
Priprava:

Vodo najprej zavrite in jo odstavite z ognja. Počakajte 15 minut, da se nekoliko ohladi, nato vanjo dajte čaj, lovor in nadrobljeno palčko cimeta. Vse skupaj pustite stati še 15 minut, nato čaj precedite.

Kako uporabiti čaj?

Če želite maksimalen učinek pri hujšanju, potem popijte skodelico čaja na tešče. Le tako boste spodbudili prebavo. Z zajtrkom počakajte vsaj 20 minut. Naslednja skodelica naj bo pol ure pred kosilom in še ena pol ure pred večerjo. Zadnjo, četrto skodelico popijte tik pred spanjem.

Če boste čaj redno pili cel teden, se vam bo uredila prebava. Okoli trebuha boste shujšali za 8 centimetrov, rezultati hujšanja pa bodo vidni tudi na stegnih in zadnjici.

Za konec pa naj dodamo še, da vsaka shujševalna dieta deluje le v kombinaciji z lahno telesno aktivnostjo in skrbno izbrano hrano.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
zeleni čaj
 
lovor
 
cimet
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani