Interaktivni dodatki:


Datum: 23. SEP 22 - RECEPTI

Pijača, ki raztopi še tako trdovratno maščobo

Ne, to ni reklama za čistilo, pač pa recept za preprost napitek, ki vam bo pomagala do vitkejše postave

Čeprav mnogi mislijo, da jesen ni pravi čas za hujšanje, pa je prav zdaj kritičen trenutek za nabiranje kilogramov. Narava nas je naredila takšne, da se jeseni zredimo, da si pripravimo zalogo čez zimo. Ker pa ne živimo več v votlinah in tudi loviti nam ni treba, hrane v zimskem času pa tudi ne primanjkuje, je vsakršna rast kilogramov odveč. Še toliko bolj, ker se je spomladi nabranih kilogramov zelo težko znebiti.

In še en razlog je zelo pomemben: prepričati morate telo, da energijo raje vlaga v krepitev imunskega sistema, kot v nabiranje zalog. Prav zato poskusite s tem receptom, ki je primeren tako za odrasle, kot tudi otroke.

Sestavine:

  • 1 skodelica paradižnikovega soka (lahko ga naredite kar s paličnim mešalnikom)
  • sok ene limone
  • 1 žlica ingverja v prahu (lahko uporabite tudi sveže naribanega)
  • 1/2 žličke mletega črnega popra
  • 2 stebli zelene
Priprava:

Vse sestavine lahko daste v mešalnik in jih zmiksate, lahko pa jih dobro zmečkate tudi s paličnim mešalnikom. Na koncu ni toliko pomembno, da je sok gladek in tekoč. Bolj pomembno je, da vse te sestavine zaužijete pred obroki: začnite zjutraj na tešče, pa pred kosilom in večerjo. To počnite vsaj dva dni.

Če se vam v tem času ne izboljša počutje in prebava, potem se kar sprijaznite, da nikdar ne boste shujšali. Ne samo, da bi se vam moral imunski sistem okrepiti in urediti presnova, tudi tehtnica bi morala pokazati manj. Deloma zato, ker ta napitek odlično topi maščobe, deloma pa tudi zato (to velja zlasti za večerje), ker boste pojedli bistveno manj. Ta napitek namreč močno zbija apetit in deluje tudi kot diuretik, kar pomeni, da pospešuje odvajanje tekočine in čisti telo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani