Interaktivni dodatki:






Datum: 22. SEP 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Z enostavnim napitkom nad kandido

Ste vedeli, da ima tretjina ljudi težave s kandido, pa se tega sploh ne zaveda?

Kandida je bakterija sodobnega časa. Človek se je sicer prilagodil življenju z njo, vendar pa se prav v zadnjem času pojavlja vedno več težav. Kandida ima namreč rada sladko, veliko ogljikovih hidratov, zakisano in zastrupljeno okolje ...

Kako prepoznati kandido?

Imate kronične glivične okužbe? Vas muči srbečica, pekoč občutek in nenormalen izcedek? Imate izsušeno sluznico, pogoste alergije, veliko kihate, imate suha usta, lepljiv jezik, pogoste prehlade, astmo, prebavne težave, sindrom razdražljivega črevesja? Vas napenja in mučijo plini, krči, driska, zaprtje in zgaga? Čutite močno željo po kruhu, testeninah? Imate slab zadah, pogoste glavobole, čutite kronično utrujenost, hladne noge in roke? Vse to so lahko znaki okužbe s kandido in prav zaradi teh splošnih simptomov jo je tako težko diagnosticirati.

Glukoza in fruktoza sta dve vrsti sladkorja s katerima se bakterije kandide prehranjujejo. Najdemo ju predvsem v ogljikovih hidratih, zato je potrebno, če se želite znebiti kandide, najprej omejiti njihov vnos. Namesto tega raje jejte več zdravih maščob. Šele nato se lahko lotite preproste diete ...

Začeti morate, ko ste še tešči.

1 žlico domačega jabolčnega kisa razredčite v kozarcu mlačne vode. To popijte na tešče in potem še pred vsakim obrokom, torej najmanj 2-krat na dan. Raziskave namreč kažejo, da kisline in encimi v jabolčnem kisu pomagajo odpraviti odvečno kandido iz telesa.

Ker pitje jabolčnega kisa tudi zmanjšuje apetit, ureja prebavo, čisti telo, priporočamo to dieto tudi vsem, ki vam ni vseeno za svoje zdravje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani