Interaktivni dodatki:


Datum: 28. JUL 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Čiščenje in hujšanje v enem kozarcu

S samo tremi sestavinami lahko naredite napitek, ki bo vaš organizem spremenil v formulo 1

Glavna sestavina tega napitka je sicer jogurt, ki ima dokazano pozitiven vpliv na prebavo, hujšanje, splošno počutje. Če pa jogurtu dodamo še nekaj zdravih sestavin, se njegova učinkovitost nekajkrat poveča, poleg tega pa v tem konkretnem primeru telo očistite toksinov in ga obogatite z antioksidanti ter protivnetnimi učinkovinami.

Žrtvujte današnjo večerjo in spijte ta kozarec, pa boste že jutri zjutraj opazili učinke.

Sestavine:

  • 1 dcl jogurta ali kefirja
  • 1 žlica nasekljanega peteršilja
  • 1 žlička mletega cimeta
Priprava:

Najboljši je cimet v prahu, ki ga sami zmeljete. Prav tao uporabite svež peteršilj, ki ga na drobno nasekljate. Vse sestavine zmešajte (lahko samo z leseno ali plastično žlico - kovinskih se izogibajte), nato pa pustite stati vsaj eno uro (lahko tudi v hladilniku).

Namesto večerje lahko brez skrbi popijete 2 dcl tega napitka. Pomembno je le, da ga popijete vsaj pol ure pred spanjem, za tem pa ne jeste ničesar več.

In še opozorilo: zakaj ta napitek spremeni telo v formulo 1? Peteršilj je namreč močan diuretik in boste zaradi njega pogosteje hodili na stranišče. Pijte veliko vode in imejte v mislih, da se na tak način telo čisti. Poleg strupov odhajajo tudi maščobe.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
jogurt
 
kefir
 
peteršilj
 
cimet
 Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani