Kako se s preprostim domačim zdravilom ubraniti raka
 | 
NASVET DNEVA: Če ima živilo odstranjene maščobe, so jih skoraj zagotovo nadomestili s sladkorjem ali soljo.

Interaktivni dodatki:


Datum: 25. MAJ 20 - DOBRO JE VEDETI

Kako se s preprostim domačim zdravilom ubraniti raka

Rakava obolenja so kot kuga današnjega časa, kjer lahko s preventivo storimo največ - Izognite se smrtonosni bolezni s preprostim domačim zdravilom.

Rak je dandanes tako razširjen, da nekateri celo govorijo o epidemiji, vsekakor pa je to bolezen sodobnega časa. Je ploh stresa, nezdravega načina življenja, prehranjevanja ... Brez spremembe življenjskega sloga ni še nikomer uspelo pozdraviti to zahrbtno bolezen. Zato je zelo pomembno, da poznate način, kako se obvarovati, hkrati pa deluje tudi na že obstoječe rakave celice, ki jim je dovoli, da bi dobile dovolj hrane za rast. Znano namreč je, da se rakave celice prehranjujejo s sladkorjem, s kombinacijo medu in sode bikarbone pa znižujete predvsem sladkor v telesu.

Sestavine:

  • 1 žlica sode bikarbone
  • 3 žlice nesladkanega medu ali javorjevega sirupa
Priprava:

Med nekoliko segrejte, da bo bolj tekoč. V posodo dajte sode in nato med mešanjem še utekočinjen med. Mešajte še približno minuto ali dve, da boste dobili pasti podobno mešanico, nato pa to pojejte.

Med bo okrepil zdrave celice, soda pa bo poskrbela, da škodljive celice ne bodo dobile dovolj hrane. Za razgradnjo medu telo porabi 15-krat več glukoze, kot za običajno hrano, kar pomeni, da bo ta kombinacija odžirala hrano rakavim celicam. Jejte to vsaj 30 dni na tešče za zajtrk. Zelo pomembno je, da se tega natančno držite.

Nutricisti še svetujejo, da v času jemanja tega pripravka ne jeste mesa, izdelkov iz bele moke (tudi testenin ne) in sladkorja.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam vsebine ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani