Interaktivni dodatki:


Datum: 16. APR 23 - DOBRO JE VEDETI

Kaj morate vedeti v primeru okužbe sečil in vnetega mehurja?

Če morate pogosto na stranišče, ob tem pa čutite rahlo (ali močnejšo) bolečino, potem imate skoraj zagotovo okužbo sečil. Pomagate si lahko z domačim ljudskim zdravilom.

Okužbe sečil sploh niso redek pojav. Problem je, ker nanje nismo dovolj pozorni, ker običajno po nekaj dneh minejo in se nanje ne zmenimo. Če pa se simptomi pojavljajo več kot 2 do 3 dni, pa je čas, da obiščete svojega zdravnika, ki ga lahko povprašate še za naslednje mnenje.

Za zdravljenje bolezni mehurja in sečil so stari ljudski zdravilci uporabljali napitek iz samo dveh sestavin.

Sestavine:

  • 1/2 kilograma korena zelene
  • 1 kilogram limone
Priprava:

Korene zelene in limone naribajte. Da bi limone lažje naribali, jih za 2 uri postavite v zamrzovalnik. pazite, da ne ostanejo dlje, ker potem postanejo pretrde in jih ne boste mogli pravilno obdelati.

Čez naribano zeleno in limone prelijte liter vode, posodo pokrijte z gazo in pustite stati vsaj 24 ur. Pijte približno po 3 skodelice na dan, gornja količina pa ustreza za 2 dni.

Ta nasvet je koristen tudi zato, ker čisti telo in pomaga odstranjevati odvečno maščobo. poleg tega ureja prebavo in zelo učinkovito zmanjšuje apetit.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani