Interaktivni dodatki:






Datum: 15. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

Sok za hujšanje, ki skrajša telovadbo

Če želite shujšati, si pomagajte s sokom, ki pospešuje in multiplicira vse učinke v telesu, zato ga je priporočljivo spiti tudi, če greste na lahek sprehod.

Trikov sokov za hitro hujšanje je kar nekaj. Eni odvajajo vodo. Pri teh lahko shujšate v nekaj urah, vendar se hitro nazaj zredite. So pa ti sokovi koristni, ker skupaj z odvečno vodo odidejo tudi strupi. Med diuretičnimi sestavinami se pogosto znajdeta peteršilj in kumare.

Drugi tipi sokov za hujšanje so taki, ki zmanjšujejo apetit. V to skupino sodijo sokovi z limono, grenivko ali ananasom. Še posebej limona dobesedno skrči želodec za več kot 30 odstotkov, kar pomeni, da toliko manj tudi pojeste.

Tretji tip sokov je tak, ki ima malo energije, veliko vlaknin in več ur zagotavlja občutek sitosti. Ponekod boste zasledili, da so to sestavine z negativno energijsko vrednostjo, ki pa to v resnici niso, le telo porabi več energije za njihovo prebavo, kot jih imajo sami (preberite si prispevek 53 živil za katere velja "več jeste, bolj hujšate").

In še četrti tip sokov za hujšanje obstaja: to so sokovi, ki pospešujejo notranje procese, da se nesnage nimajo časa nalagati v telesu, poleg tega čistijo telo, mu dajejo občutek sitosti, ker se je želodec že po prvem požirku skrčil ... Vse, kar naredite v času, ko popijete tak sok, se vam bo 3-krat obrestovalo. 10 minut telovadbe bo imelo enak učinek, kot če bi pol ure telovadili brez tega pripomočka.

Verjetno ni težko uganiti iz česa narediti sok, ki skrajša telovadbo.

Sestavine:

  • 3 kolobarje ananasa
  • sok ene limone
  • šopek peteršilja
  • 1/2 kumare
  • 2 stebelca zelene
Priprava:

Ananas, limono, peteršilj in kumaro zmešajte v gladko zmes. Pomembno je, da pijete samo sveže pripravljen sok. Zeleno in sok popijte in pojejte skupaj in že čez 20 minut boste začutili prve rezultate. Najprej se vam bo uredila prebava, potem pa bodo kilogrami okrog trebuha začeli vidno plahneti.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani