Interaktivni dodatki:






Datum: 29. MAR 22 - DOBRO JE VEDETI

Kaj s 6 jedrci orehov uredite svojo postavo?

Naj se sliši tako nenavadno, a s pomočjo orehov lahko učinkovito shujšate in si izboljšate prebavo

Orehova jedrca so izredno dobra za organizem. Zelo dobro zmanjšujejo apetit, so izredno hranljiva, najpomembnejše pa so zdrave maščobe v njih. Zelo pomembno je, da si znate orehova jedrca razporediti čez cel dan.

Pojesti morate eno jedrca pred zajtrkom in drugo, ko končate. Tudi kosilo začnite in končajte z orehi. Prav tako večerjo. Orehe jejte tako, da jedrce najprej nekaj minut zadržujte v ustih in jih šele nato pojeste.

S tem preprostim trikom boste ujeli dve muhi na mah. Orehi vam bodo vsaj za pol zmanjšali apetit, poleg tega pa so orehi še izredno hranljivi. Res je, da so orehi izredno kalorični, zato pazite, da ne pojeste več kot 6 jedrc na dan. Veliko bolje je pojesti zdrave kalorij, zdrave maščobe in minerale, kot pa sladke jedi s kopico procesiranih ogljikovih hidratov.

Če gre verjeti statistiki, lahko z orehi na dan "prihranite"0 do 2.093 J ( do 500 kalorij), kar v enem tednu pomeni en kilogram manj telesne teže. Glede na to, da ni treba spreminjati svojih prehranskih navad, je to res najmanj, kar lahko naredite za svoje zdravje in postavo.

Naj bodo orehi vaši novi prigrizki.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani