Interaktivni dodatki:


Datum: 23. SEP 22 - DOBRO JE VEDETI

Kajenski poper ustavi krvavitev v 10 sekundah

Zakaj bi veliko zdravilcev, če bi morali izbrati samo eno rastlino, izbrali kajenski poper? Njegove lastnosti so dobesedno neverjetne.

Kajenskemu popru marsikje po svetu pravijo tudi kralj med zelišči. Ljudski zdravilci so ga uporabljali že pred tisočletji, sodobna medicina pa kar naprej odkriva nove zdravilne lastnosti. Zadnje odkritje je, da izredno dobro lajša migrene (zmešati morate žličko poprav in mlačne vode). Že nekaj časa vemo, da znižuje holesterol, blaži simptome astme, je dober proti okužbam, nas varuje pred srčnimi napadi, blaži prebavne motnje ... Med neverjetne lastnosti pa spada tudi ta, da izredno hitro ustavi krvavitve.

Če kajenski poper posujete na rano, se bo kri zacelila v 10 sekundah. To isto velja tudi pri notranjih krvavitvah, če popijete z vodo razredčen kajenski poper.

Seveda lahko uporabite poper v prahu, še boljši ranocelnik pa je kajenska tinktura.

Kajenski poper namreč vsebuje snov imenovano styptic, ki ne samo, da poskrbi, da se ustavi krvavitev, pač pa tudi preprečuje morebitne okužbe in izenačuje krvni tlak. To je zelo pomembno še posebej pri notranjih krvavitvah.

Naslednjič, ko se boste vrezali, veste s čim si lahko pomagate, pri večjih poškodbah pa se raje zanesite na zdravniško pomoč.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani