Interaktivni dodatki:


Datum: 23. APR 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

5 vrst hrane ob kateri nikakor niste videti seksi

Obstaja nekaj vrst hrane, ki se ji izogibajte v javnosti. Zlasti, kadar ste na zmenku, ali si tega želite - velja tako za moške, kot ženske ...

1. Reberca, perutničke in žar
To je vsa vrsta hrane, ki je ne morete jesti s priborom. Če se trudite piščančjo bedro pojesti z vilicami in nožem, kot to počno britanski modrokrvneži, boste izpadli snob. Kakor hitro pa perutničko primete v roke, se vam bo po prstih cedila mast, ostanki mesa, okoli ust boste umazani, na zobeh vam bo ostal lepljiv okus zapečenega olja, poleg tega pa boste še dolgo časa imeli prepoznaven zadah.

2. Ne jejte hrane, ki se je z rokami
Čips na splošno ni zdrav (razen, če si naredite svojega), poleg tega pa se hrana, ki se je z rokami, zadržuje tudi za nohti. Ko si med, ali po jedi čistite nohte, verjemite, bo marsikomu minil tek. Tako pač je, da treblenje smeti in intimnih kotičkov niti v sanjah ni seksi.

3. Ne jejte hrane v vrečki
Hrana v vrečkah je priteklina sodobnega sveta. Danes dobiš v vrečah pravzaprav ves svet: od juhe, do sladice. A največja nevarnost pri hrani v vrečkah je človekova požrešnost. Kadar nam je kakšna hrana všeč, se na koncu, ko je vrečka prazna, nihče ne more upreti, da bi z oslinjenim prstom še lovil zadnje drobtinice. Tisti bolj lačni si ostanke v vrečki celo vsujejo direktno v usta. Take ljudi prepoznate, ker so zmeraj popackani in polni drobtin.


4. Veliki hamburgerji in veliki sendviči
Vsa hrana, kjer morate na veliko odpirati usta, vas ne bo naredila privlačne. Spomnite se, kdaj ste nazadnje jedli velik hamburger in se pol ure razmišljali, kako se ga lotiti, da bi bi bili umazani do ušes. Po drugi strani pa, če bi hamburger jedli z vilicami in nožem, pa si lahko mislite, kaj si o vas misli sotrpin(ka) na drugi strani zmenka. In še nekaj ... Če naročite karkoli velikega (tudi veliko pico), boste izgledale, kot izgubljene požrešne kokoši.

5. Špageti
Daljši so, boljši so in bolj grozno boste izgledali. Jesti špagete ni niti malo seksi. Nekaj polivke se vam bo zagotovo prijelo na kotičke ust. Špagete boste imeli več po stenah in pod mizo, kot v želodcu, za nameček pa boste popackali pol mize. Ali to pomeni, da ne smete jesti špaget tudi v zakonu? Načeloma da, vendar pa v zakonu ne prevladuje argument privlačnosti, pač pa argument racionalnosti. Skleda špagetov se hitro skuha ...5 vrst hrane ob kateri nikakor niste videti seksi


Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
hrana
 
špaeti
 
meso
 Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani