Interaktivni dodatki:


Datum: 6. DEC 23 - ZANIMIVOSTI

Kako po obliki nosu prepoznati človeka?

Ste vedeli, da prevladujejo samo 9 oblik nosov, ki pa razkrivajo veliko o karakterju lastnika.

Nos in oblika nosu sta zelo pomembna za zdravje v jesenskih in zimskih mesecih. V nosi votlini namreč zrak segrejemo in prečistimo, zato je ta funkcija v zimskih mesecih med najbolj izpostavljenimi. Poleg tega pa nosovi razkrivajo še nekaj - karakter lastnika. Objavljamo 8 osnovnih oblik, kot jih je sestavil profesor Abraham Tamin iz univerze v Negevu v Izraelu. Pozorno si oglejte sliko nosov, potem berite naprej.


1. Nubijski nos
Nosovi te vrste imajo skoraj povsem raven most, vrhnja točka pa kaže nekoliko navzdol. Ljudje s takim nosom so radovedni, optimistični, imajo radi presenečenja in pogosto pomagajo drugim. Poleg tega so simpatični in vedno najdejo rešitev za vsak problem.

2. Grški nos
Prav zanimivo je, da imajo vsi antični kipi grške nosove (tako moški, kot ženske). Očitno je takrat to bil simbol modrosti in uspeha. To isto pomeni tudi danes. Ljudje s takimi nosovi so praktični, zvesti in odkriti. Je pa res, da so ljudje s takim nosom pogosto zadržani in ne marajo biti v središču pozornosti.

3. Ptičji kljun
Ljudje s takim nosom so ustvarjalni, požrtvovalni in pogosto strastno branijo svoja prepričanja. Se ne bojijo tvegati in zato pogosto dosegajo svoje cilje.

4. Obokan nos
Ta oblika predstavlja podoben karakter, kot ptičji kljun. Bistvena razlika med njimi pa je, da so obokani nosovi bolj koničasti, kar kaže, da je lastnik odločen, vztrajen, natančen in pogosto tudi neučakan.

5. Gumbek
Ta oblika nosi je med najbolj priljubljenimi, ker na obrazu ne izstopa, poleg tega pa imamo vsi občutek, da gre za prijazno in nežno osebnost. V resnici je to to ni tako, oziroma to velja zgolj kratek čas. Ljudje z majhnimi gumbnimi noski so neučakani, vztrajni, trmasti ...

6. Raven nos
To je oblika nosu, ki prevladuje v Aziji. Nosni most je povsem raven, nozdrvi so široke, vrh nosu je okrogel. To kaže na močan značaj z veliko mero temperamenta in strasti, nagle jeze in tudi s precejšnjim občutkom za pravičnost. To je najboljši nos, če iščete poslovnega partnerja.

7. Konkavni nos
Ljudje z nosovi, kjer je videti majhen lok, so pogosto zelo srčni in radodarni. Vedno so pripravljeni pomagati drugim, a so tudi hitro užaljeni in prizadeti. Če boste take ljudi veliko hvalili, bodo veliko naredili.

8. Ukrivljen nos
Ljudje s takimi nosovi imajo običajno ljubeč značaj. So dobri poslušalci, čudoviti prijatelji in partnerji. So realisti, skrbni, zanesljivi in vedno pripravljeni pomagati.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani