Interaktivni dodatki:


Datum: 28. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Ureja sladkorno, znižuje kilograme

Kombinacija, ki pospeši metabolizem in spodbuja izgorevanje maščobnih celic.

Sladkorna tipa 2 nastane, ko telo ne proizvaja dovolj inzulina, hormona, ki ga izloča trebušna slinavka in ureja nivo sladkorja v krvi. Znaki, da je nekaj narobe v vašem telesu, so neenakomerna porazdelitev maščob po telesu, predvsem v predelu trebuha, sedeč način dela, sindrom policističnih jajčnikov, starost, dednost ...

Zelo učinkovit pri odpravljanju tovrstnih težav je jabolčni kis. Mnogi ga uporabljajo za beljenje zob (kako minuto ali dve zadržite kis razredčen z vodo v ustih, nato pa izpljunite), lajšanje prebavnih težav, uporaben je tudi v boju proti raku, zelo učinkovit pa je pri zniževanju ravni sladkorja v krvi. Testi so med drugim pokazali, da 1/2 dcl jabolčnega kisa pred obrokom za 34 % zniža nivo sladkorja v krvi.

Druga zelo pomembna snov, ki znižuje sladkor, je cimet. Cimet namreč pomaga pri sintezi glikogena, ki je v bistvu sladkor skladiščen v jetrih.

S kombinacijo cimeta in jabolčnega kisa se ustvari kombinacija, ki poleg izjemnega vpliva na sladkor pomaga še pri uravnavanju prebave, pritiska, imunskega sistema, zmanjšuje apetit, pomaga proti zakisanosti telesa, zelo močno pa spodbuja izgorevanje maščobnih celic in tako pospešuje hujšanje.

Kako pripraviti zdravilni napitek?

Sestavine:

  • 1 žlica jabolčnega kisa
  • 1/2 žlice cimeta v prahu
  • sok 1/2 limone
  • 1/2 žlica medu
  • 2 dcl mlačne vode
Priprava:

Vse sestavine zmešajte, da se med popolnoma raztopi. Popijte kozarec te mešanice pred kosilom, večerjo in pred spanjem.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani