Interaktivni dodatki:






Datum: 25. MAJ 23 - DOBRO JE VEDETI

Čaj iz pekoče paprike

Želite shujšati, pa se poskusili že desetine načinov in vam ni uspelo? Poskusite s tem ...

Dejstvo je, da hiter in stresen način življenja ne pušča veliko možnosti, da vsak dan imeli dovolj časa za zdrave obroke, še manj za zdrav način življenja. Če imate družino, potem so stvari samo še slabše. Ključno vprašanje torej je, kako pripraviti zdrav obrok, ki nas bo umiril, okrepil imunski sistem in morda še malo "popravil" odvečne maščobe, ki se nabirajo in nabirajo.

Med takšne pomirjujoče napitke lahko štejemo čaj iz pekoče paprike. Ne samo, ker pomirja, uničuje slabe stvari, pač pa zato, ker čisti, odvaja in daje zares neverjetne rezultate. Če ne boste poskusili, ne boste vedeli.

Čaj pekoče paprike seveda ni običajen čaj. To boste spoznali že po prvem požirku, a naj vas ne zmede. Prvi hip vam bo odprl vse dihalne poti, pospešil bo pretok energije, metabolizem bo začel delovati hitreje, zato ima tudi odvajalni učinek. A ne pozabite, skupaj z blatom boste enako hitro izgubljali tudi kilograme. Imunski sistem se vam bo okrepil, tudi spanec in še počutili se boste veliko bolje.

Kako pripraviti čaj iz pekoče paprike?

Sestavine:

  • 1/2 litra vode
  • žlička semen pekoče paprike
  • sok 1 limonePriprava:

    Najprej 1/2 litra vode prevrite. Odstavite in pustite stati 4 do 5 minut. Nato dodajte žličko semen pekoče paprike in limono in pustite stati 10 minut.

    Količino vode lahko prilagajate odvisno, kako močen čaj želite. Priporočeno ga je piti zjutraj ali dopoldan, po večerji pa ne. Na začetku ga pijte po počasi požirkih, potem pa se sami odločite za kako intenzivno kuro se boste odločili.

    Poskusite.

  • Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
    Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
    Nalagam ...

























    Vem kaj jem - RSS
    Copyright (c)
    VemKajJem.si
    maj 2014
    π
    Vem kaj jem - na vrh strani