Interaktivni dodatki:






Datum: 30. JAN 22 - ZANIMIVOSTI

Z enim sadjem nad velik trebuh

V zimskem času je normalno, da imamo več maščobnih oblog, vendar pa, če vam je to zimo trebuh preveč zrasel, lahko uporabite to metodo ...

Maščoba okoli trebuha je za marsikoga moteča, predvsem zato, ker nam je jasno, da hitro pride, težko pa se je znebimo. A tokrat vam predstavljamo rešitev, ki sodi med najboljše topilce maščob. Dovolj je namreč, da pred sprehodom, telovadbo in celo pred spanjem pojemo eno grenivko.

Na Japonskem so naredili test s skoraj 8000 anketiranci, ki so jim naročili, da vsak dan pojedo eno grenivko, ali pa popijejo kozarec sveže stisnjenega grenivkinega soka (količina: 1 dcl). Naročili so jim, da je ena grenivka na dan (ali en kozarec soka) povsem dovolj, odsvetovali pa so jim pretiravanje (več kot 3 grenivke).

Po enem mescu so ugotovili, da so tisti, ki so jedli grenivke, v povprečju izgubili 1,65 kilograma, tisti, ki pa so pili sok pa 1,52 kilograma.

A bolj kot kilogrami je bilo nekaj druga bolj očitno.

Grenivke namreč vsebujejo antioksidante, ki ščitijo in čistijo jetra in s tem celoten organizem, s samo eno grenivko na dan se uredi in pomirijo srčno-žilne težave, nasploh pa anketiranci celo zimo niso imeli težav z imunskim sistemom. Grenivke zelo dobro razkrajajo alkohol in odstranjujejo toksine.

Na splošno pa velja, da grenivke zmanjšujejo vnetja in ščitijo celice. Najpomembnejša antioksidanta sta zato naringenin in naringin.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani