Interaktivni dodatki:






Datum: 15. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Kaj narediti z vodo v kateri ste kuhali fižol?

Včasih, ko še ni bilo čistil, so gospodinje čistila stene s kruhom, kamnita tla z mlekom, okna s krompirjem ...

Včasih so bila tudi čistila naravna in zato nenevarna. Danes namesto tega uporabljamo umetne kemikalije, ki postajajo vedno bolj nevarne, strupene in celo škodljive - za naravo vsekakor. In prav to je zgodba vode v kateri ste kuhali fižol. Nikakor je ne zlijte proč!

Ko fižol več ne kuhate in ste ga postregli na krožnike, skozi bombažno krpo tekočino precedite in to je odlično čistilo za steklene površine (razgradi maščobe - podobno kot se to zgodi v našem želodcu). Za uporabo namočite krpo v to tekočino, izjemen učinek pa boste dosegli, če k vodi dodate alkoholni kis.

Naj bo to zdrav nadomestek kemičnih čistil. Kemija namreč premočno vpliva na naša življenja.

Morda celo preveč!

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani