Interaktivni dodatki:






Datum: 11. DEC 21 - DOBRO JE VEDETI

Najpogostejša napaka pri uživanju jogurta

Jogurt je zdrav in koristen za prebavo, a kaj, ko skoraj 40 % ljudi dela to napako ...

Jogurt je izredno bogat z beljakovinami, kalijem, kalcijem in predvsem vitamini B. Ker gre za napitek živalskega izvora, ne smemo zanemariti niti kopice mineralov, ki jogurte postavljajo na sam vrh človeku koristnih živil. A kaj, ko pri uživanju jogurta mnogi delaj veliko napako.

Namreč, jogurt se že na oko loči na mesnati del in vodo (sirotko), ki pa ima veliko večino koristnih mineralov. Mnogi to tekočino zlijejo proč, a najbolj prava metoda je, da jogurt in tekočino zmešamo, da dobimo homogeno kremasto tekočo snov, ki ima vse potrebne elemente.

Na splošno naj velja, da jogurta ni dobro s čim mešati, pa tudi deliti ga na druge mlečne proizvode se ne splača.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani